Tyylikkäänä valkoisessa ja kullanhohdossa!
Eilen piipahdin Bock's goes Fashion näytöksessä. Mielenkiintoinen uusi konsepti, jossa näytös pidettiin Bock's Corner Brewery olutpanimon ravintolassa. Tapahtuma keräsi runsaslukuisen katsojajoukon ja pitkä catwalk toi mieleen isojen muotimessujen fiiliksen. Tapahtuma on todella kehityskelpoinen ja toivotaan, että jatkoa seuraa tulevaisuudessa.

Tänä keväänä sydämeni sykkii todella isosti kaikelle valkoiselle. Arvaattekin varmaan mitä kameraani eilen tallentui ja mihin allekirjoittaneen huomio kiinnittyi. Parajumpersin valkoiset toppatakit yhdistettynä FilippaK:n valkoisiin housuihin! I´m totally in love 💗Valkoinen toimii niin arjessa kuin juhlassakin. Joka kevät valkoinen tulee jossain muodossa mutta tänä keväänä näkee valkoista pitkästä aikaan ihan koko asukokonaisuutena päästä varpaisiin. Väriä asuun tuodaan sitten kirkkaanvärisillä kengillä. Tästähän minä tykkään! Juuri näin ne kengät pääsevät oikeuksiinsa, kun ne valitaan vastavärinä asuun.

Värikkyyttä juhlaan tuodaan keltaisen kullanhohtoisilla väreillä. Eikö olekin aika pähee tuo alakuvan By Malene Birgerin pyjamalook? Rohkea pukeutuja valitsee tämän ja varmasti kerää kiitosta valinnallaan. Karisman Carola oli valinnut tämän myös itselleen asuksi iltaan ja minusta valinta oli täydellinen.  Lopuksi vielä klassiset vaihtoehdot juhlaan. Tummansininen kotelomekko on aina varma valinta juhlaan. Asustevärien valinnalla mekolle saa aina uutta ilmettä. Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näistä asukokonaisuuksista? Olisiko sinun tuleva juhlatyylisi näissä asukokonaisuuksissa?-tuulanneli// Kaikki asukokonaisuudet Karisma Vaasa //
Lisäinfoa täältä (klik)

//Aurinkolasit ja kehykset Iris Optikko //
//Kampaukset Salon Peter o Jina //8 kommenttia

 1. Muotinäytökset on ihania! Niitä jonkun verran järjestäneenä ja stailanneena on mielenkiintoista aina katsoa muiden valintoja ja stailauksia. kaikki setit on tänä keväänä mun mieleen ja noistakin toi "pyjama" setti on cool! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin stailatusta näytöksestä saa aina inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Olen ollut todella paljon mukana näytöksissä. Ensin yli parikymmentä vuotta takahuoneessa nyt blogin myötä lavan vieressä. Näytöksissä on aina jotain maagista!

   Poista
 2. Valkoinen on ihanan raikas värivalinta vaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on upea väri niin keväässä kuin kesässä!

   Poista
 3. Mä rakastan valkoista! Liian harvoin tulee käytännön syistä sitä käytettyä ihan päästä varpaisiin vaikka pitäis. Toi mekko jossa on pliseerattu helma, on ihana 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me joskus arastelemme valkoisen värin käyttöä mutta rohkeasti pitäisi vain pukea päästä varpaisiin! Onneksi kesä on tulossa ja valkoinen on kesän ykkösväri!

   Poista
 4. Tuo nuorimies tyylikkäässä puvussa ja valkoiset värit osuivat hyvin viimeaikaisiin pohdiskeluihini. Minähän siis olen se vanhanaikaine mies, joka juhlaan kuin juhlaan sonnustautuu pukuun.

  Suurena 1920 ja 30 lukujen fanina, olen miettinyt valkoisen puvun hankkimista, tuon klassisen mustan kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se valkoinen puku olisi varmasti huippujuttu juhliin! Varmasti sillä keräisi kiitosta! Kannattaa kokeilla :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig