rusettiloaferit - asennetta pukeutumiseen


Naisella ei voi olla kenkiä liikaa - eihän? Olen muutaman vuoden himmaillut kenkien suhteen, johtuen ehkä pitkästä työhistoriastani niiden parissa. Tänä keväänä olen päästänyt itseni valloilleen! 

Nyt kenkämallistoista löytyy pitkästä aikaa jotain uutta tai sitten olen taas kiinnostunut niistä. Ehkäpä se nousukausi on myös vihdoinkin alkanut. Muutamaan vuoteen ei ole tullut eteen mitään uutta varsinkaan kenkäkaupoissa. Mielenkiintoisimmat mallistot löytyvätkin tänä päivänä monen vaatebrändin liikkeistä. Tämä kertookin tulevaisuuden suunnasta, jossa puhutaan lifestylepukeutumisesta. Asiakas ostaa kaikki kerralla samasta paikasta ja ammattitaitoinen myyjä rakentaa asukokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa. 

Nyt olen löytänyt muutaman mielenkiintoisen nettikaupan. Muutaman ostoksen tehtyäni ja kokojen osuttua täydellisesti kohdalleen, olen tyytyväinen kenkälöytöihin. Viikko sitten hehkutin nilkkureita, jotka löysin Uterqüelta. Nämä loaferit löysin heidän loppualesta jo muutama kuukausi sitten.

Väritykseltään ne ovat vähän syksyisen tummat mutta nythän on paljon voimakkaita värejä vaatetuksessa. Tykkään käyttää värejä kengissä tuomaan asukokonaisuuksille särmää. Toisaalta näissä on niin paljon asennetta, että ne sopivat parhaiten yksinkertaiseen asuvärimaailmaan.


Neule // By Malene Birger, paitis // Utergüe, Loaferit // Utergüe, aurinkolasit // Jimmy ChooKengillä saa todella paljon särmää asukokonaisuuksille. Olen ilolla seurannut viikonlopun aikana pukeutumista ja erityisesti kenkiä. Karisman näytöksessä Carola oli stailannut upeasti värikkäillä kengillä asut. Eilen illalla Blog Awards Galassa huomioni kiinnittyi moniin upeisiin asukokonaisuuksiin, joissa kengät kruunasivat kaiken. 

Kevät on aina kauniiden kenkien aikaa. Viikonlopun aurinkoiset säät ovat sulattaneet kadut ja näin me pääsemme nauttimaan kevyemmistä askeleista kevätkengissä. Tästä tykkään sata lasissa. Naisella ei todellakaan voi olla kenkiä liikaa! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

-tuulanneli16 kommenttia

 1. Meillä mies on pyöritellyt useampaankin kertaan silmiään minun kenkäkokoelmalleni vaikkei se mielestäni edes kohtuuttoman suuri ole, tai no.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännää kuinka miehet huomaavat meidän "muutamat" kengät ;)

   meillä ei todellakaan ole liikaa kenkiä!

   Poista
 2. Kengillä saa mukavasti asukokonaisuuteen ilmettä sekä muutosta, eikä kenkiä voi koskaan olla liikaa. Kauniit loaferit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monen asukokonaisuuden ilme muuttuu eri kenkien kanssa. Kenkiä kannattaisi käyttää enemmänkin antamaan ilmettä pukeutumiseen!

   Poista
 3. Olen koko talven mennyt mustissa saappaissa. Ihanaa kun pääsee käyttämään keveämpiä jalkineta ja väriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on odotettu, että kadut sulavat. Vaikka itse ostinkin tuossa juuri uudet nilkkurit niin laitoin ne siististi laatikkoon odottamaan ensi talvea.

   Poista
 4. Tosi söpöt kengät :) Oma mies sanoi viikonloppuna, että yhtään paria kenkiä ei enää tänne meille. kokoelma on yli 300 paria, joten en ihmettele vaikka sanoo niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista, sinulla on kiitettävä kenkäkokoelma. Itse olen tänä keväänä myynyt ahkerasti kirpparilla pois niitä kenkiä, joita en käytä.

   Poista
 5. Ihan mielettömän hienot, WAU. Odotan kovasti kevättä ja kesää, että pääsee käyttämään kepeitä kenkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta,

   En voinut vastustaa näitä kaunottaria, näissä vain oli sitä jotain.

   Onneksi lumet ovat jo melkein jo sulaneet ja voidaan käyttää kevyempiä kenkiä!

   Poista
 6. Haaveilen itsekin rusettiloafereista kesäksi! <3 harmi että järjen ääni yrittää kertoa että yhtään lisäkenkäparia ei kaivattaisi.. :D

  VastaaPoista
 7. Onpa hienot! <3 Minä olen vähän jumiutunut tähän tennarilookiin lasten kanssa kotona ollessa, mietin aina että sitten kun palaan töihin.... Ostan päheitä kenkiä ja siistejä kauluspaitoja jajaja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minullakin suurin osa kengistä on lenkkareita! Housutyttönä rakastan lenkkareita mutta yhdet loaferit mahtuu aina mukaan ;)

   Poista
 8. Ihanan erikoiset kengät! :) Mun kokoelmani on melko maltillinen, mutta välillä aina innostuu ostelemaan uusia kenkiä.

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig