riitasointuja - kukkia ja raitaa

Sillöin tällöin on kiva rikkoa omia pukeutumissääntöjä. Joskus sitä on vaan jumiutunut tiettyihin kuvioihin, ettei uskalla välttämättä astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Toisaalta säännöt ovat tehty rikottavaksi. Tänä keväänä olenkin useammassa yhteydessä törmännyt eri kuosien riitasointuihin. Yhdistelmät ovat olleet yllättäviä mutta samalla hyvin mielenkiintoisia sekä houkuttelevia.

Postauksen kuvia katsoessani minulle tulee mieleen rakas golfkenttä. Näissä vetimissä voisin lähteä golfrundille. Mikäpä minua estäisi laittamasta sivuraitahousuja kesällä kentälle. Olen aina käyttänyt golfkentällä värikkäämpiä vaatteita ja kuoseja. Esimerkiksi kirkkaanvihreät housut laittaisin kyllä sinne mutta normiarjessa en viihtyisi niissä. Liikunta on iloisen värikäs asia!Takin alta pilkottava Happy Hollyn ruusujakku on ollut tämän kevään yksi luottovaatteistani. Jakun materiaali on helppohoitoinen ja matkavaatteena mitä loistavin. Se ei rypisty ja voit vain heittää sen matkalaukkuun ja se ei vei paljoa tilaa. Jakun pituus on juuri passeli ja pikkasen levenevä helma tekee siitä istuvan. Mikä tärkeintä malli ei korosta lantiota. Tavalliset bomberit tekevät helposti sen, koska niissä on resorihelma. Jakun löydät täältä (klik).

Sivuraitahousut pääsivät mukaan myös viikonloppureissulle. Pikku hiljaa alan tottumaan niihin myös arjessa. Housujen istuvuus on vaan loistava ja lahkeen pituus juuri oikea.
Nämä asukuvat napsimme nopeasti lauantaina, kun olimme päiväkävelyllä. Aurinko paistoi ja oli todella lämmin sää. Tällä kertaa kevään ensimmäiset terassikahvit jäivät vielä haaveeksi. Monella muullakin oli suunnitelmassa ne päiväkahvit ulkona. 

Viikonloppu oli muuten todella inspiroiva ja kuvamateriaalia kertyi runsaasti. Blogikamujen tapaaminen livenä on aina huippua. Sunnuntaina piipahdimme vielä Kevätmessuilla. Olen vieläkin hurmioissani kaikesta siitä kukkaloistosta sekä taidokkaista ja upeista kukka-asetelmista. Kukkien reimukulku niin pukeutumisessa kuin sisustamisessa jatkuu.Aurinkoista viikkoa kaikille!

-tuulanneliVillakangastakki // Day Birger et Mikkelsen
Ruusujakku // Happy Holly* (täältä)
Housut // Oasis 
Sneakerit // Högl*
Pikku laukku // By Malene Birger*saatu blogin kautta
*ad-links


18 kommenttia

 1. Totta, välillä on hypättävä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Täällä on kevään aikana hypätty myös omalta mukavuusalueelta, eikä se loppujenlopuksi ole tuntunut niin pahalta. :) Mukava rento kokonaisuus sinulla yllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kaisa :)

   Sitä on vaan niin jumiutunut turvallisiin valintoihin, ettei aina näe sitä uutta kivaa erilaista juttua!

   Poista
 2. Olen samaa mieltä.Pukeutumisessa on vain taivas rajana!Takin väri on huippu ihana😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :)

   Tämän minun villakangastakin väri on mieluinen minullekin! Täytyy vaan opetella päästämään irti vakkarikuvioista ja kokeilla rohkeasti uutta!

   Poista
 3. Kivan näköinen riitasointu. Sitä tosiaankin jumittuu tiettyihin pukeutumistottumuksiin, joista on vaikea irrottautua. Mulle tuo kuosien yhdistäminen on toistaiseksi ollut vaikeaa, pitäisi vain uskaltautua kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä riitasointu on loppujen lopuksi rauhallinen, en minäkään yhdistäisi räikeitä kuoseja keskenään.

   Kyllä meidän aikuistenkin pitää vain uskaltaa kokeilla!

   Poista
 4. Todella kaunis ja pirteä asu. Sun hiukset on muuten kasvanut tosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Muuten nyt huomaan itsekin kuvista, että hiukset ovat pitemmät ;)

   Poista
 5. Mä niin tykkään tuosta ruusujakusta ja muutenkin ihanan värikäs ja keväinen asu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)

   Olen tykännyt ruusujakusta. Se on vaan niin helppo vaate ja sopii monen kanssa.

   Poista
 6. Joskus voi yllättyä astuessaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu motivaatiolausekin sen sanoo, että ihmeet taphtuvat epämukavuusalueella :)

   Poista
 7. Huomaan itsestäni, että pidän aina samoja vaatteita päällä vaikka kaappi ja vaatehuone on pullollaan kaikkia ihanuuksia! Mikähän siinäkin on, varmaan just se mukavuus. No ehkä kesällä sitten voisi revitellä enemmän...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännää kuinka sitä todellakin kulkee samoissa vaatteissa ja kaapissa saattaa odottaa jokin ihan uusi neule tai paitis!

   Onneksi kesä on tulossa :)

   Poista
 8. Kiva lukea vinkkejä. Kyllähän tässä nuori vielä on (50v) mutta kaipaa juuri tälläisiä vähän vanhemman nuoren asuvinkkejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos sesari :)

   Onneksi vaatteissa ei ole ikärajoitusta ;) Eli rohkeasti vain kokeilemaan uusia juttuja!

   Poista
 9. Mun mielestä tuo korallin värinen takki oli nappiostos. Sopii sinulle upeasti. Vaikka taidat olla neutraalien värien ystävä, niin ainakin nämä värikkäät vaatteet näyttävät päälläsi todella raikkaille ja nuorekkaille. Niistä tulee kivaa hehkua :-). Rohkeasti vaan asuihin lisää värejä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentista :) Oman mukavuusalueen ulkopuolelle on vain rohkeasti mentävä!

   Olen tottunut käyttämään värejä golfissa, joten värit täytyy tuoda myös normiarkeen!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig