alppihiihtäjä Samu Torsti ja skandilookBlogivieraana tänään karismaattinen vaasalaislähtöinen alppihiihtäjä Samu Torsti. Kuvasimme pääsiäisena yhdessä Carolan kanssa miesten kevätuutuuksia Karisma Vaasan blogiin. Halusin tottakai tuoda myös Samun vierailulle tänne blogiini. 

Itse olen tutustunut Samuun jo juniorijääkiekon yhteydessä. Samu on samaa ikäluokkaa meidän vanhimman juniorin kanssa. Muistan hänet jo noilta ajoilta samanlaisena velmuileva hymypoikana. Ihailen aina ihmisiä, joilla pysyvät jalat tukevasti maassa maailman pyörityksessä ja tuulissa. Samusta huokuu edelleen hyväntahtoisuus, läheisten arvostaminen ja sydämellisyys. Carola kirjoittikin omassa postauksessaan osuvasti Samun olevan jokaisen anopin unelmavävy.

Miesten rennolle skandityylille tunnusomaista ovat käytännöllisyys, huolella suunnitellut värit sekä yksityiskohdat. Kevyttoppikset ja -liivit antavat pukeutumiselle särmäkkyyttä. Parajumpersin kevyttoppis on ikuinen klassikko, joka on toimivan vaatekaapin kulmakivi.

Skandityylissä miesten puvut ovat nuorekkaan slimmejä ja ehkä hitusen pieniä kooltansa. Hyvin istuvan puvun ostaminen ei aina ole se maailman helpoin juttu. Onneksi meillä on kuitenkin apuna ammattitaitoisia muotialan ihmisiä. Seurasin ihailen vierestä, kun Carola stailasi ja puki Samun. Housujen koot olivat heti oikeat ja tyyli rakennettiin varmalla ammattilaisen silmällä.

Tiger of Sweden on aina ollut tyylikkäiden miesten pukujen edelläkävijä. Heidän uusimmassa housumallissa on vähän rennompi nyörikiinnitys, joka sopii hyvin yhdistettynä rennon t-paidan kanssa. Ylhäällä olevassa tummansinisessä puvussa nämä nyörihousut ovat blazerin kanssa. Aika mielenkiintoinen yhdistelmä ja huomaa taskuliina sävysävyyn!  Niin ja huomaa myös muodikkaan kirkkaansinisen puvun stailaus - kengät ovat ilman sukkia!                                                                                               
Kiitos Samu tästä hauskasta ja rennosta kuvaushetkestä. Nyt toivotamme onnea Leville, jossa lasketaan Suomen mestaruuksista. Samoin tsemppiä tuleviin kisoihin ensi kaudelle, joihin kiva lähteä hyvin menneiden talviolympialaisten siivittämänä!
-tuulanneli
// Samun asukokonaisuuksien tuotetiedot löydät Karisma Vaasan blogista täältä (klik)//
10 kommenttia

 1. Kivan rentoja asuja. Tuo puku kyllä näyttää koon liian pieneltä, vaikka kyllähän tuota kroppaa mielellään katseleekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Outi,

   Niin, joskus nuo puvut tuntuvat hitusen pieniltä mutta siltikin ne ovat juuri se oikea koko. Se on niin pienestä kiinni!

   Kivaa viikonvaihdetta :)

   Poista
 2. Ihan superkivoja asuja! Skandivaatteet on kyllä niin tyylikkäitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)

   Skandityyli toimii niin miehillä kuin naisilla. Asukokonaisuudet toimivat joka tilanteissa!

   Poista
 3. Kyllä vaan vaatteet tekee miehen, todella hyviä asukokonaisuuksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :)

   Skandilook sopii todella hyvin suomalaiseen makuun!

   Poista
 4. Hyvännäköisiä lookkeja kyllä! :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig