madara - vartalovoidevinkki kuivan ja herkän ihon hoitoon

Madara on ollut minulle se ensimmäinen kosketus luonnonkosmetiikkaan. Tutustuin aikoinaan heidän tuotteisiin erään yrittäjien reissun yhteydessä ihan alkulähteillä Latviassa. Olen aina pitänyt Madaran tuotteista niiden laadukkuuden ja toimivuuden vuoksi. Kokemuksena Madaran tuotteet ovat vastanneet vaatimuksia.

Tänä keväänä Madara on lanseerannut aivan loistavan uuden Madara Body Care vartalohoitolinjan, joka edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vartalovoiteiden hoitava aineosana on Madaran patentoima innovatiivinen Neuro Wellbeing Bio-Complex, joka vie ihonhoidon pintaa syvemmälle. Tämä yhdisteen sanotaan aktivoivan aivoja ja stimuloivan neuronien toimintaa sekä edistävän siten hyvän olon tunnetta. Se suojaa myös ihoa stressiperäiseltä ikääntymiseltä. 
Näin talvisin meidän iho joutuu todella koville paukkuvien pakkasten ja kuivan sisäilman vuoksi. Joskus tuntuu, että vaikka kuinka läträisi vartalovoiteiden kanssa niin, siltikin ihoa kiristää paksujen vaatteiden alla. Madaran uusi Supreme Hydration Body Lotion lunasti kyllä paikan suosikkien joukossa. Tuotteen kermainen koostumus loi iholle ylellisen silkkimäisen tunteen samalla stimuloiden hyvän olon tunteen koko vartalolle.

Supreme Hydration Hand Cream on hurmannut minut koostumuksellaan. Olen tykästynyt tuotteen nopeaan imeytymiseen. Tämä voide ei ainakaan sotke puhelimen näyttöä tai tietokoneen näppäimistöä. Käsivoiteen tuoksuelementit jasmiini ja mesiangervo tuovat mieleen pohjoisen kesät. Kädet ovat silkkimäiset pehmeät, siksi sujautan voiteen mukaani päiväksi. Onko sinulla jokin luottokäsivoide, joka kulkee päivisin mukana käsilaukussa? -tuulanneli
// tuotteet saatu testiin lehdistönäytteenä pr-toimistolta //


10 kommenttia

 1. Kuulostaa aivan ihanalle tuotesarjalle ja pakkaukset ovat myös ajattoman kauniita. Minun kädet kuivuu todella palljon joten täytyy laittaa tämä käsivoide tilaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käyttänyt paljon Madaran tuotteitta ja ollut niihin joka kerran tyytyväinen. Madaran tuotteiden pakkaukset ovat kauniin yksinkertaisia.

   Tykkäsin todella käsivoiteen nopeasta imeytytymisesta ja siitä, että se ei todellakaan tahri mitään :)

   Poista
 2. Ei ole luottokäsirasvaa. Hitsit, en nyt näe,, että minkä merkkinen on tuo työpaikan käsirasva, se on nimittäin todella hyvä rasva.
  Kyllä on saanut nyt talvella rasvailla ihoa ennätys paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä talvena on iho ollut todella koetuksella pakkasten takia. Kaikkia voiteita on saanut käyttää ahkerasti.

   Tässä Madaran uutuus kosteuttaa todella hyvin ja mikä tuoksu voiteessa onkaan? Se todellakin rauhoittaa myös mielen :)

   Poista
 3. Olen suuri Mádara-fani ja ihokin tuppaa talvisin kuivumaan, joten tuo menee ehdtottomasti testiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Mia,

   Madaran tuotteiden laatuun ja toimivuuteen voi aina luottaa!

   Nämä olivat ihan huippuja!

   Poista
 4. Pitääpä tutustua tuotteisiin. Tämä atoopikon iho on näissä suomen vaihtelevissa keleissä välillä melko haastava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madaralta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja. Kannattaa tutustua!

   Poista
 5. Ihan uusi tuote minulle ja samaistun kyllä juuri tuohon kiristävään ihoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikasta löytyy paljon hyviä vaihtoehtoja kuivalla ja herkälle iholle. Madaralla on paljon hyviä tuotteita!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig