kotimaista designia ja ripaus pääsiäistä

Ihan pieni ripaus pääsiäistä myös tänne blogin puolelle. Samalla haluan jakaa teidän kanssa huivirakkautta yhdessä niinmun´designin kanssa. Olen huivien suurkuluttaja ympäri vuoden. Talvella rakastan kietoutua huivien suojaan viimoja vastaan ja mikä onkaan ihanampaa, kuin viileänä kesäiltana kaivaa laukustaan pehmoinen huivi hartioiden ympärille. Idea tähän postaukseen lähti, kun halusin laittaa keskiviikon aamubrunssille jo keväisen paidan. Vilukissana mietin, että ihan en tarkene vielä yksistään paidalla. Kauniisti laskeutuva ja pehmeä niinmun´designin UTÖ  -villahuivi oli loistava ratkaisu.


Olen tässä muutaman päivän pyöritellyt mielessäni juustokakkua pääsiäisteemalla mutta nyt ei ole ainakaan vielä irronnut ideaa. Eilen mietin, että onko valkoisen sokerin välttely muuttanut pikkasen mielihaluja. Saman asian huomasin keskiviikkona aamubrunssilla. Valokuvasin sokerisia herkkuja mutta tällä kertaa en edes laittanut niitä instaan vaan taisin poistaa kuvat. 

"niinmun´ design on suomalainen,
 ajaton ja klassinen kaunis vaatemallisto luonnonmateriaaleista.
 Vaatteissamme on saariston luonto vahvasti läsnä
 ja värimaailma syntyykin meren, rantakallioiden ja kaislikon eri sävyistä."

Virpi (niinmun´design)


Tutustuimme Virpin kanssa I Love Me messuilla. Ihastelin hänen mallistonsa kauniita yksinkertaisia ja ajattomia linjoja. Materiaalit ovat tarkkaan harkittuja, laadukkaita ja puhtaita luonnonmateriaaleja. Näitä asioita arvostan korkealle pukeutumisessa ja ylellinen tunne syntyy siitä, kun voit pukea yllesi kotimaassa valmistetun tuotteen.

Mallisto koostuu erilaisista mekoista, tunikoista, paidoista ja topeista. Mukana on myös pieni mallisto kodintekstiilejä. niinmun´designin malliston filosofia on ajattomuus, jolloin vaatteita voidaan pitää sesongista toiseen. Inspiraation vaatteisiin Virpi ammentaa saariston karusta ja kauniista luonnosta. Turun Saaristo ja Korppoo ovat designin keskiössä.  


UTÖ-neulehuivi // niinmun´design, Paitis // Lindex, Nahkahousut // Part Two, Sneakerit // Cellbes


Tästä lähdemme rauhoittumaan pääsiäisen viettoon. Luvassa on loistavaa ulkoilusäätä, joten tulemme varmasti tekemään pitkiä ulkoilulenkkejä yhdessä Hansin kanssa. Voi sitä riemun määrää, kun Hans pääsee yhdessä meidän molempien kanssa ulkoilemaan. Vielä haen sitä inspiraatiota pääsiäisherkkuun, joten saatan yllättää teidät vielä vaikkapa kakulla tai jollain ihan uudella jutulla!Nyt toivotamme tämän meidän rakkaan nelijalkaisen vintiön kanssa kaikille kivaa pääsiäistä. Nautitaan läheistemme seurasta!
-tuulanneli
// niinmun´designin mallistoon ja verkkokauppaan voit tutustua täällä (klik) //
// UTÖ -neulehuivi on saatu blogin kautta //
16 kommenttia

 1. Todella kaunis neulehuivi.
  Mukavaa pääsiäisenaikaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi 💕

   Huivi on aina kiva asuste.

   Hyvää pääsiäistä myös sinulle 💕

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mira 💕

   Samoin sinulle mukavaa pääsiäistä 🐥

   Poista
 3. Kaunis huivi.

  Sattumoisin olen juuri tällä vìikolla tehnyt Virpin kanssa kangaskauppaa, lisää ihania materiaaleja on mallistoon tulossa pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli 💕

   Mikä yhteensattuma. niin mun design on mielenkiintoinen ja mallisto puhuttelee minua. Kauniita, ajattomia ja selkeitä vaatteita. Kotimaisuus on iso plussa!

   Innolla odotan mitä uutta on tulossa.

   Kivaa pääsiäistä 🐥

   Poista
 4. Huivien suurkuluttaja täällä myös. Ihan alaston olo ilman😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiveilla saa niin paljon ilmettä pukeutumiseen. Näin keväisin on hyvä olla huivi mukana ja tämä huivi on niin ihanan ohut, että sen voi kietaista kaulan ympäri takin kanssa.

   Mukavaa pääsiäistä 🐥

   Poista
 5. Tarvitsin juuri tuollaisen ison huivin, johon kääriytyä. Palelen sisälläkin, ja varsinkin jos on koneellinen ilmastointi, olen ihan jäässä. Sinulla on myös huivin lisäksi ihana ystävä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä minun kuvausassari on innokkaasti mukana missä tapahtuu.

   Huivi on hyödyllinen juuri näin talvi- ja kevätaikaan.

   Kivaa pääsiäistä 🐥

   Poista
 6. Ihailin samoilla messuille noita niinmun designin mallistoa. Tuotteet ovat ihania ja niistä kyllä henkii sekä Turun saaristo että Korppoo.
  Hyvää pääsiäisen aikaa ja lenkkeilyä Hansin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   niinmun´designin mallisto on todellakin yksinkertaisen kaunis ja todella toimiva sesongista toiseen. Näihin ei vain voi olla ihastumatta.

   Kivaa pääsiäistä myös sinulle ja rapsut Minnielle :)

   Poista
 7. On kyllä ihanan näköinen ja sinulle sopiva 😍

  VastaaPoista
 8. Tyylikästä taidokasta designia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :)

   niinmun´designin vaatteissa on kaunis ja yksinkertainen design!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig