Karisma - värikästä skandilookia!Tänään palaamme Muotia ja Brunssia tunnelmiin yhdessä Karisma Vaasan kanssa. Tällä kertaa Carola oli stailannut alkavan kevään kunniaksi vähän värikkäämmän näytöskokonaisuuden. Värit ovat palanneet rytinällä näin kevään alkusesongissa useaan mallistoon. Kokeilunhaluiset yhdistelevät useampaan väriä samaan asukokonaisuuteen. Rauhallisena vaihtoehtona on käyttää yhtä tehosteväriä asussa.

Busnel on tuonut myös mallistoonsa kauniin korallinpunaisen tehostevärin. Kokemuksena voinkin kertoa tämän värin olevan todella helppo yhdistää toisten värien kanssa. Lukijani ovatkin nähneet useassa postauksessa villakangastakkini tässä ihastuttavassa värissä. Korallinpunainen on myös värinä hyvä meille vaaleille suomalaisille. Itselleni esimerkiksi kirkaspunainen ei toimi kasvoja vasten.

Busnelin klassisessa tyylissä luotetaan harmoniseen värimaailmaan. Näillä kauniilla neuleilla ei ole sesonkileimaa vaan ne toimivat ajattoman vaatekaapin kulmakivinä. Näitä asuja on helppo esimerkiksi päivittää värikkäillä asusteilla tilanteiden mukaan.

Valkoinen paitis on yksi toimivan vaatekaapin tärkeä osa, joka pelastaa monelta asukriisiltä. Ainakin minulle se on hyvin olennainen osa pukeutumista. Täydellinen paitis istuu hyvin ja on ennenkaikkea helppohoitoinen. Tutustuin syksyllä yläkuvan SLEEK atelierin paitiksiin, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Paitiksissa on kaksoisvahvistetut kaulukset ja hihansuut, jotka tekevät vaatteesta todella ryhdikkään. Paitis on valmistettu laadukkaasta puuvillasta, joten pesun jälkeen riittää kevyt silitys. Aivan siis unelma paitis, joka on ryhdissään yli kolmen kuukauden käytön ja usean pesun jälkeen.  Iso peukku tälle!

SLEEK atelier on kahden ruotsalaisen nuoren suunnittelijan paitismerkki. SLEEK atelier haluaa valmistaa meille eri tilanteisiin sopivia paitapuseroita. Heidän mielestään paitiksessa tulee olla asennetta yhdistettynä ajattomuuteen, mukavuuteen ja jänniin yksityiskohtiin.
Ikoninen tanskalainen By Malene Birger on jo muutaman sesongin ajan tuonut värejä rohkeasti mallistoonsa. Nämä väripilkut toimivat hyvin ostohalujen sparraajina. Rohkeasti värejä valitsemalla me keräämme aina kiitosta ja kehuja pukeutumisestamme. Tuomme samalla varmasti iloa päivään ja jäämme ihmisten mieleen esimerkiksi siitä kauniin värisestä neuleesta.

Rohkeimmat unohtavat yhdistelysäännöt ja sekoittavat asuunsa useampaa kuosia ja raitaa. Rauhallisempi MIX & MATCH syntyy sekoittamalla esimerkiksi kahta eri raitaa, kuten Katin raitajakku/jumpsuit yhdistelmässä. Raitahuivi tekee klassisesta asusta huippumuodikkaan. 


Mitä pidit vähän värikkäämästä skandilookista? Löysitkö sinä omaa suosikkiasi näiden Karisman asukokonaisuuksien joukosta?


Keväisin brunssiterveisin

-tuulanneli// Postauksen kaikki asukokonaisuudet Karisma Vaasa //

// Näytöksen suunnittelu ja toteutus Katriina Koskiniemi- Väisänen //22 kommenttia

 1. Kiitos paitisvinkistä! Olen etsinyt helppohoitoista ja juurikin ryhdikkäänä pesujenkin jälkeen pysyvää peruspaitista, ja tässä voisi olla etsimäni :) Tuo korallinpunainen on varmasti hyvä väri aloittaa, jos on muutoin tottunut musta-valko-harmaaseen ja kaipaa vaatekaappiin vähän väriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sleek atelierin paitikset ovat yllättäneet minut laadullaan. Todella hyvä hinta/laatusuhde. Olen paitiksien suurkuluttaja ja tämä on pysynyt kurissa eikä ole tarvinnut käyttää silitystärkkiä.

   Korallipunainen on kaunis ja naisellinen väri 🌸 ei liian voimakas!

   Poista
 2. Ihana postaus ja upeat kuvat 💚 ❤️ Kiitos Tuula! 😍😘 Kram, Carola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru 😘💕 Kiva, että sain olla mukana 💕

   Upea stailaus jälleen!

   Poista
 3. Kauniita vaatteita ja ihanan raikkaita ja pirteitä värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaat värit ovat raikkaita niin pitkän harmaan kauden jälkeen 🌸

   Poista
 4. Kiitos😍 Kauniita asuja, ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😍

   Aivan ihanaa, kun tykkäsit 💚 Inspiraatiota on kiva jakaa eteenpäin ❤️

   Poista
 5. Turkoosi mekko on aivan ihana ja upealta näyttää koko kokoelma <3
  Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Outi,

   Elinan ylläoleva mekko on todella katseeenkerääjä 💚 Yksinkertainen mutta väri tekee siitä upean!

   Kivaa viikkoa myös sinulle Outi💕

   Poista
 6. Itse en pukeudu kauhean värikkäästi, en ainakaan talvella. Käytän enimmäkseen hillittyjä vaaleita värejä, mustan sinisen, valkoisen, ruskean ja harmaan lisäksi. On mulla yks raitapaita, jossa on kirkkaan punaiset raidat, mutta aika vähän oon sitä käyttänyt. Tuo korallinpunainen takki on kiva, en tiedä kuitenkaan sopisiko malli minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni kanssa on kausia, etten pue ylle mitään väriä. Olen aika minimalistinen värien suhteen. Nyt tänä keväänä olen innoissani näistä väreistä ja kukkakuoseista 🌸

   Korallinpunainen on todella pehmeän naisellinen väri, joka sopii meille suomalaisille.

   Poista
 7. Upeat kuvat Tuula💎kuten aina 😘
  - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😍 Tanja!

   Kauniita vaatteita on kiva kuvailla.

   Poista
 8. Ihanan raikkaita asuja! mua kiehtoi eniten nuo punaiset silmälasit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Värikkäät lasit kehystävät kauniisti kasvoja.

   Poista
 9. Minäkin kiitän paitis-vinkistä! Valkoinen paitis on mun pukeutumisen a ja o ja harmittelen aina, että naisille ei löydy yhtä hyviä käyttöpaitoja kuin miehille. Käyn heti tutustumassa noihin.
  Ihanaaaa nähdä taas värejä <3 Upeat kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Celia :)

   Hyvinistuva ja laadukas paitis pelastaa todella monelta asukriisiltä. Sleek atelierin paitiksissa on hyvä hinta/laatusuhde sekä paljon asennetta! Suosittelen kokeilemaan :)

   Värit ovat tervetulleita pitkästä aikaa!

   Poista
 10. Upeita värejä - pidin paljon!
  Vihreä on upea väri ja kiva nähdä sitäkin taas asuissa.
  Oli kiva nähdä nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Väreillä saa piristystä asuihin ja BMB osaa tehdä väreistä naisellisia ja toimivia myös meille aikuisille naisille :)

   Kiitos kivasta iltapäivästä ihanuus :)

   Poista
 11. Upeita värejä, ihanaa että skandilookeissakin uskalletaan käyttää värejä, eikä kaikki ole aina mustaa ja valkoista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä raikkaan erilainen skandilook! Väreillä saa kivasti ilmettä ja sitten on taas kiva palata takaisin turvallisten värien maailmaan :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig