Viikon uniformu ja kirppistapahtuma


Moikka kaikille! Aivan upea lauantai, jonka olen itse viettänyt kirppistapahtumassa. Olipas taas kiva tehdä myyntityötä ja tavata lukijoitaan. Kiitos kaikille kivoista kohtaamisista ja Marille kivasta pöytänaapuruudesta. Erityiskiitos vielä Hotelli Royal Vaasalle tapahtuman järjestämisestä. Tosi kiva idea tyhjätä hotellin varastoihin kerääntynyttä ylijäämätavaraa. Toivottavasti syksyllä otetaan uusiksi!

Tälläisten päivien jälkeen on aina super fiilis, kun saa omista nurkista käyttämättömiä juttuja pois. Moni aarteistani löysi tänään itselleen kivan uuden kodin. Tällä kertaa pidin itseni aisoissa. Vaikka sormet syyhysivät niitä isoja kuluneita tarjoilulautaisia kuvausrekvisiitaksi. Katsotaan haaveilenko niistä vielä ensi yönnä.

Onko sinulla tapana jumiutua samoihin vaatevalintoihin? Minun menneen viikon uniformu on näissä postauksen kuvissa. Tykkään sata lasissa näistä yksinkertaisista linjoista. Aamuisin on niin ihanan tuttua ja turvallista sujahtaa lempparivaatteisiin. Collarin, nahkahousujen ja villakangasjakun yhdistelmä on lämmin ja tyylikäs. Day Birger et Mikkelsenin takin väri kerää joka päivä ihailuja. Onneksi nyt on pahimmat pakkaset ohi, niin voin käyttää tätä vuoritonta takkia päivittäin.

Tänä talvena olen taas hurahtanut myös pipon käyttäjäksi. Kiitos alkutalven sairastelun ja kunnon talven. Tämä pipomuoti on ollut ainakin minun mieleen. Eikä se tukkakaan niin pahasti mene lyttyyn näissä pipoissa. Takki // Day Birger et Mikkelsen, collari // COS, nahkahousut // Part Two, pipo // H&M
Pääsihän se meidän blogikoirakin yhteen kuvaan. Hans ei ole oikein kiinnostunut näistä kuvaussessioista, joten kuvissa saattaa vilahtaa vain häntä tai talutushihna. Kiitos vielä kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, jossa kävin läpi meidän ensimmäistä vauhdikasta vuotta. Tänäänkin juttelin monen koiranomistajan kanssa, joten meilläkin on edessä varmasti vähän rauhallisempi vuosi. 

Nyt taidan laittaa seuraavaksi läppärin kiinni ja keskittyä lauantain viettoon yhdessä murun kanssa. Pientä sallittua herkuttelua juustojen ja viinirypäleiden kera. Katsotaan avaanko piccolo skumpan, jota taitaa löytyä peräti yksi kappale jääkaapista uuden vuoden jäljiltä. Ihanaa olla sohvaperuna näin lauantaisin ja katsella telkkua yhdessä oma murun kanssa!


Kivaa ja rentoa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli


10 kommenttia

 1. Olen ollut parina viime viikkona jumittunut neulemekkoon, jota olen töissä pitänyt legginsien kanssa. Mekkoa olen pessyt ja sitten taas muutama päivä päällä. Se on niin mukava ja lämmin :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä kuinka joistakin vaatteista tulee sellaisia suosikkeja, että haluaa joka päivä ne päälle. Tästä huolimatta me ostamme aina jotain uuttaa vaatekaappiin, joka sitten jää vähemmälle käytölle.

   Kivaa viikonloppua :)

   Poista
 2. No jos löytyy toimiva asu, niin miksei sitten käyttäisi sitä? ;) Tosi kiva takki, aivan ihanan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mere :)

   Olen itsekin ihastunut tämän takin väriin ja yllättynyt sen toimivuudesta muiden värien kanssa!

   Poista
 3. Mulla on yleensä ne Noshin perustunikat muutamassa värissä, aiiina sama takki ja kengät. Oon kai melko tylsä pukeutuja, mut toisaalta eniten mulla on ne työvaatteet päällä et silleen ei kai niin väliä.
  Ihania kuvia ja värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida :)

   Tärkeintä pukeutumisessa on ne omat jutut ja että niissä viihtyy :)

   Poista
 4. Tuo takki on tosiaan ihanan värinen. Minä olen tunnepukeutuja ja vaihtelen asujani miltei päivittäin fiiliksen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos marja :)

   Tätä takkia olen ulkoittanut todella ahkerasti! taitavat jo kaupungilla tuntea minut tästä takista. Minullakin löytyy päiviä, jolloin valitsen vaatteet fiiliksen mukaan tai sen mukaan mitä haluan viestittää!

   Poista
 5. Kyllä vain, välillä jumiutuu samoihin vaatteisiin, varsinkin tulee käytettyä paljon samoja ideoita kun tekee vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta ne tutut jutut antavat meille turvaa ja varmuutta pukeutumiseen. Sitten on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja räväyttää vaikka uusilla väreillä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig