takkirakkautta - kun se oikea löytyy

Heipparallaa kaikille! Sanotaan vaikka mitä mutta kyllä se perjantai on viikon paras päivä. Kaikki viikonloput kivat asiat edessä. Meillä viikonloppu kuluu ihan rauhallisesti. Mammalla on juhlaviikonloppu, kun koko perhe on koolla.

Saanko esitellä uuden rakkauteni. Muutaman yön nukuin tätä takkipäätöstä tehdessäni ja näin varmistin, että tosiaan haluan tämän. Takin väri ei ole ihan tavanomainen. Alunperin minulla oli hakusessa vaaleabeigen yksilö mutta sitä täydellisestä ei löytynyt. Vastaantulleet takit olivat todella huonoja materiaaleiltaan ja istuvuudeltaan. Minulle on ensiarvoisen tärkeää minkälaatuinen takin materiaali on. Hyvän villamateriaalin tuntee sormissaan.Villakangastakki // Day Birger Et Mikkelsen, Paitis // &Other Stories, Farkut// Lindex, Sneakerit // Billi Bi
Meillä jokaisella on ne tietyt lempparivärit joihin pukeudumme. Itselläni se värimaailma on tähän asti ollut aika harmoninen, joten tämä taitettu lohenpunainen on jotain ihan uutta minulle ja vielä takin värinä. Usein valitsemme erikoisvärejä puseroihin ja neuleisiin. Olen kuitenkin positiivisesti yllättänyt, kuinka hyvin tämä väri passaa vaatekaappiini. Täytyypä jatkossakin mennä vähän mukavuusalueen ulkopuolelle.

Erilaiset kuviolliset kuosit ovat toinen minulle epätyypillinen juttu. Vaatekaapistani ei kovin montaa kuviollista yksilöä löydy. Tämä syksyllä ostettu paitis on ollut kiva poikkeus. Paitiksen kuosi on vähän rauhallisempi versio leokuosista.  

Lopuksi haluan vielä kiittää kaikista ihanista kommenteista sokeriton ja treenitön tammikuu - postaukseen. Aivan upeaa, että siellä ruudun takana löytyy onnistujia. Näitä kokemuksia on kiva jakaa. Kävin eilen salilla ja nyt treeni sujui mallikkaasti. Aloitin varovasti tunnustellen ja olo treenin jälkeen oli loistava. Tästä jatkamme reippaasti eteenpäin!


-tuulanneli

18 kommenttia

 1. Kerrassaan ihanan fressi väri takissa sekä paidan kuosissa ja sopii upeasti sulle. Lohenpunainen on yksi "mun" väreistä, josta siis tykkään ja sopii omiin väreihini, mutta arastelen aina sen hankintaa. Tosi kivan pirteä sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :)

   Tämä väri yllätti minut täydellisesti ja yllättävä hyvin se sopii minun muuhun garderopin kanssa yhteen!

   Meidän pitäisi rohkeammin vain kokeilla uusia värejä.

   Poista
 2. Vaate yhdistelmä kyllä sopii sinulle todella hyvin! :) Ihanaa kun ihmiset uskaltavat käyttää värikkäitä vaatteita nykyään :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mama Lina :)

   Tänä keväänä on paljon värejä ja näitä pitää kyllä rohkaistua käyttämään enemmänkin!

   Poista
 3. Ihanan keväinen ja raikas yhdistelmä. Sopii ihan täydellisesti sulle! Rohkeista väreistä suuri plussa! Oon aina ihastunut, kun on jotain muuta väriä kuin musta/harmaa/valkosta. Täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavasta kommentistasi!

   Olet ihan oikeassa, että me suomalaiset pukeudumme monesti tylsästi vain mustaan. Tänä keväänä on onneksi kivasta värejä saatavilla.

   Tämän takin sävy on juuri oikea ja sopivan räväkkä minun harmaansaävyjen maailmaan!

   Poista
 4. Upea takki ja väri sopii sinulle todella hyvin! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia :)

   Olen itsekin ihastunut tähän väriin ja takin villakangas on huippulaatua1

   Poista
 5. Oikein kaunis takki, sekä malli että väri. Taitaa olla nyt ilmassa tätä innostusta tai uskallusta väreihin, itsekin olen jo ihastunut mm. punaiseen ;D

  Ihanaa viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara :)

   Ihan saman asian olen huomannut! Monet bloggari ovat nyt rohkeasti tarttuneet väreihin. Tämä tuo kivasta särmää blogeihin.

   Kivaa viikonloppua sinulle myös Sara :)

   Poista
 6. Aivan ihana toi takin väri, herkullinen ja raikas. Peukut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru :)

   Tämä oli nyt se minun räväytys uuden värin kanssa!

   Kevät näyttää tulenko innostumaan totaalisesti näistä väreistä.

   Kivaa viikonloppua Taru :)

   Poista
 7. Takki on kivan klassisen mallinen ja tuo väri on ihana. Sopii sinulle täydellisesti ja sopii muuten tosi hyvin myös tuon uuden paitiksen kanssa.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Joskus on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle niin löytyy jotain uutta ja makeeta!

   Kivaa viikonloppua Outia :)

   Poista
 8. Wau mikä väri! Sopii sinulle erittäin hyvin. Tuo väri on yksi omia suosikkejani ja minulta sitä pukeutumisesta sekä vaatekaapista löytyy.
  Joskus on todella rohkeasti vain kokeilta itselle aiemmin täysin uusia ja ehkä vähän "pelottaviakin" värejä koska sieltä voi löytyä helmiä.
  Mukavaa sunnuntaita ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Tämä on kyllä minulle jotain todella uutta! Itse asiassa olen kyllä aika innoissani tämän värin kanssa. Kyllä kannattaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle!

   Mukavaa sunnuntaita ja rapsuja Minnielle!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig