Blogin uusi ilmeHeippa kaikille! Tervetuloa uudelle freesatulle blogipohjalleni. Toivottavasti sinä pidät tästä yhtä paljon kuin minä. Olen ihan innoissani tästä uudesta pohjastani, joka tuo blogilleni uuden visuaalisen ilmeen erilaisella etusivulla ja varsinaisella postaussivulla. 

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tähän ratkaisuun vaikka tiedän, että tämä saattaa hidastaa sivujen latausta sekä heikentää näkyvyyttä googlen hakukoneissa. Toisaalta tämä uusi pohja tuo selkeyttä blogini pääteemoihin. Samalla tein tietoisen päätöksen ja pienensin tämän pohjan myötä blogini kuvakokoa. Näin kuvat näkyvät paremmin pienemmilläkin näytöillä.


Tämän uuden pohjan myötä selkeytän blogini pääteemat seuraavasti; Muoti, hyvinvointi, foodlover, kauneus. Nämä teemat löytyvät logon alla olevasta harmaasta palkista. Teemaa painamalla avautuu valintasivu, josta näkee siihen liittyvät postaukset. Näin postaukset ovat helpommin selattavissa ja sivulla näkyy useampi postaus, joista voi valita oman suosikkinsa.

Pääteemojen nimet tulen vielä tarkentamaan, koska nämä perustuvat postauksissa annettuihin tunnisteisiin. Muutama ilta taitaa vierähtää, kun käyn tärkeimmät tunnisteet läpi vanhoissa postauksissa. Esimerkiksi kauneus-teeman tarkennan luonnonkosmetiikan alle. Yksittäisen postauksen sivu on aika samannäköinen kuin edellinessä pohjassa. Isoin muutos on ns. etusivu, johon tullaan blogin perusosoitteella; tuulanneli.blogspot.fi. Tykkään siitä, että tässä näkyvät viimeisimmät postaukset heti ensi silmäyksellä. Aikaisemmassa pohjassa ne katosivat arkistoihin. Bannerissa olevan slideshow tulen luultavasti ottamaan pois. Seuraan vähän aikaan kuinka kuvat toimivat siinä mutta joka tapauksessa en koe sitä tarpeelliseksi, koska viimeisimmät postit näkyvät etusivulla kätevästi. 

Vaihdoin viimeksi pari vuotta sitten pohjan ja sen kanssa minulla oli ongelmia. Tämän kanssa kaikki sujui ongelmitta. Olin varautunut kaikennäköisiin sähläyksiin. Tekniikka kehittyy myös näiden pohjien latauksien suhteen. Pientä hienosääntöä löytyy koko ajan mutta korjailen yksityiskohtia ajan kanssa. 

Mitä pidät uudesta blogin ilmeestä? Toivon, että myös huikkaat heti jos huomaat jotain erikoista pohjan latautumisessa tai ulkoasussa omalla koneellasi.
Kivaa alkavaa uutta viikkoa!

-tuulanneli

20 kommenttia

 1. Blogin ilme näyttää kyllä todella kivalta ja freesiltä. Pidän todella paljon! Ainut mitä pohdin, onko tuo tuulaanneli yläbannneri tarkoitus olla tuossa ylhäällä? Ei oikein sovi tuohon uuteen ilmeeseen noin muuten :)

  https://nouw.com/suvisuolife

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kivasta kommentistasi.

   Olen vaihtamassa tuota banneriani, joten taidan ottaa sen seuraavaksi työn alle. Tuo kirjaisin tyyppi on kulkenut matkassani jo neljä vuotta ja olen itse sille jo aika immuuni, joten en edes huomaa sitä, että sopiiko se muuhun yleisilmeeseen.

   Katsotaan mitä keksin!

   Poista
 2. Hienon näköinen! Miten sä sait neljä näkymään noita vanhoja postauksia, mä saan vaan kolme...? Pitäisi itsekin miettiä vähän jotain uutta blogiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka :)

   Tuohon voi vaikuttaa myös se mitä selainta käytät. Sinulla on kiva ja yksinkertainen pohja, josta tykkään paljon!

   Poista
 3. Uusi pohja vaikuttaa kivan selkeältä.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Tykkään itsekin tämän pohjan ilmeestä todella paljon, muutama yksityiskohta on vielä hiottavana!

   Poista
 4. Hienon näköinen ja oikein selkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Itse tykkään kanssa aina selkeistä pohjista, näin pääsevät kuvat ja teksti esille!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika kauniista ja kannustavasta kommentistasi!

   Poista
 6. Hienolta näyttää :)
  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 7. Todella upea tää sun uusi pohja! Tykkään! Raikas ja selkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Koivulan emäntä :)

   Ihastuin itsekin tämän pohjan selkeyteen ja siihen, että saan ryhmiteltyä postauksia blogini pääteemojen mukaan!

   Poista
 8. Todella upealta näyttää! Raikas ja selkeä, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna-Mari :)

   Selkeällä ulkoasu antaa tilaa teksteille ja kuville.

   Poista
 9. Näyttää hyvälle! 👍🏼👍🏼😊

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig