Blogi vuosihuollossa


Heippa kaikille! Ihanaa lauantaissa mennään ja todella kiva viikonloppu menossa. Meidän perheen nuoripari on viikonlopun kotona. Jippii ja se merkitsee, että minä pääsen päivittämään blogipohjani vihdoin viimein, kun saan vähän teknistä apua itselleni. Pahoittelen tästä huollosta aiheutuvaa harmia! Jos kuvat ja tekstit ovat ihmeellisesti sekaisin, niin se johtuu tästä pohjan vaihdosta. Jännittää! Toivottavasti huomenna ollaan sitten normaalissa päiväjärjestyksessä!Kivaa lauantaita kaikille!

-tuulanneli8 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää jo nyt :) Mä niin tykkään näistä Pipdigin pohjista, todella hyvin suunniteltu ja kaikki toimii niinkuin pitääkin. Mulla on ollut uusi pohja nyt yli vuoden ja olen kyllä niin tyytyväinen ulkonäköön ja toimivuuteen.

  Sulla kuvat vähän pieneni, mutta en pidä sitä huonona asiana, on kivempi kun läppärillä kuvat ei mene kovasti yli näytön, siis että näkee koko kuvan kerralla.

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara,

   Pyörittelen aika kauan näitä eri vaihtoehtoja mutta aina palasin takaisin näihin PipDigin vaihtoehtoihin.

   Erityisesti tykkään blogin etusivusta ja se oli se tärkein syy miksi valitsin tämän. Slideshowta vielä mietin, ehkä pidän sen vaikka se hidastaa sivujen lataamista ja googlenäkyvyyttä.

   Mobiiliversio on mielestäni nyt kanssa loistava!

   Kuvien koko pieneni hieman mutta tykkään nyt näistä vähän pienemmistä kuvista. Olet ihan oikeassa, että tämä koko näkyy paremmin tietokoneella ja läppärinäytöllä.

   Huomenna vielä säätelen näitä palstojen leveyksia ja teen nuo yläpalkin sivunäppäimet kuntoon. Sinunkin käyttämämä pohja on todella hyvännäköinen ja tämä oli kyllä superhelppo asentaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja samoin sinulle mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista
 3. Oikein hyvältä näyttää 😘 mukavaa viikonloppua ja rapsuja Hansille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Pientä hienosääntöä vielä mutta muuten olen itsekin supertyytyväinen!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Kommentoitkin jo tuolla yllä, että oli helppo asentaa. Olen nimittäin miettinyt itsekin blogin lookin muuttamista, jos vielä tänne palaan : ) Eli oliko tosiaankin helppo asentaa vai tuliko mutkia matkaan? Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiina :)

   Tämä pohja oli todella helppo asentaa ja ne olisivat tehneet sen myös sinun puolestasi, jos haluat! Tämä oli minullekin uutta. Joka tapauksessa me asenettiin itse tämä pohja ja siihen ei mennyt muutama minuutti :) Edellisen kanssa minulla oli ongelmia mutta näköjään kaikki kehittyy!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig