Laatushoppailijan alelöydötNyt on laatushoppailijan todelliset löytöpäivät. Tähän aikaan vuodesta on mahdollista tehdä ne todelliset huippulöydöt alennusmyynneistä. Liikkeisiin ovat saapuneet jo ensimmäiset kevätuutuudet. Me joudumme kuitekin vielä odottamaan hetken ennen kuin se kevät lopullisesti tulee ja voimme liihottaa kaduilla kevyemmissä vaatteissa.

Ennen kuin hurahdamme kevätvaatteisiin kannattaa tsekata ne alerekit. Nyt on mahdollisuus löytää klassisia ja yksilöllisiä vaatteita jopa puoleen hintaan. Hyvällä tuurilla voit löytää unelmien takin, joka ei heti ole poissa muodista. Postauksen eka kuvassa oleva FilippaK lyhyt talvitakki on täydellinen namupala. Hyvä esimerkki tyylikkyydestä, joka kestää ajan patimaa.

Teimme lauantaina kivan postauksen yhdessä Carolan ja Marjon kanssa teemalla Winter Sales Darlings Karisman blogiin. Valitsin myös muutaman oman suosikkini tänne blogini puolelle. 
Näistä voisin kotiuttaa jokaisen omaan vaatekaappini. Esimerkiksi olen ostanut oman Parajumpersin jo yli viisi vuotta sitten ja aina vaan se on yhtä ajankohtainen. Kuvassa oleva nahkainen toppis olisi kyllä unelmien täyttymys! 

Pitkät saapikkaat jatkavat varmasti ensi talvenakin voittokulkuaan. Mitäs jos tänä vuonna hankkisit nämä makeet vihreät saapikkaat? Miksi saapikkaiden pitää aina olla mustat? Kuten näissä asukokonaisuuksissa näet, värikkäät saapikkaat antavat särmää asukokonaisuudelle. Tässä osa helmistä, käyppä kurkkaamassa loput Karisman blogista. Kiitos vielä Marjolle, meidän upealle mallille 💗Täydelliset tuote- ja aletiedot löydät Karisman blogista täältä (klik).-tuulanneli14 kommenttia

 1. Aivan ihana toi ekan kuvan takki!! Justiin täydellinen ja sellainen, mitä olen jo vuosia metsästänyt kissojen ja koirien (no, oikeasti korkeintaan ukkelin :)) kanssa, mutta ilman tulosta. Kaikki on olleet mallia "laatikko" tai "sotilas" ja ne ei vaan mulle sovi.

  Ja ihana pipo ja kaulurikin. Nekin olis ihan mun. Täältä meiltä vaan joutuu aina varsin lähtemään johonkin isompaan kaupunkiin, jos aikoo jotain löytää. Eikä silti läheskään aina löydä. Vähintäänkin mun koko on just se, joka on loppu. Yleensä on vaan isoja jäljellä.

  Pirtsakoita päiviä Tuulanneli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Annukka :)

   Alennusmyynneissä kaikkein harmillisinta on juuri se, että oma koko on loppu. Näinhän meille käy yleensä mutta esimerkiksi tästä FilippaK:n takista oli jäljellä vain pienet koot. Joskus sitä unelmien takkia joutuu todellakin etsimään kissojen ja koirien kanssa ja siltikään ei löydä.

   Kivaa loppuviikkoa Annukka :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Moikka,

   Jos tarkoitat tuota yksiväristä niin se on Balmuir!

   Heillä on aivan ihania huiveja :)

   Poista
 3. Aivan ihania vaatteita kaikki. Villakangastakki on upea ja niin ihanan värinenkin. Olen myös ihastunut isoihin kauluhuiveihin. Tyylikkäitä asuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Yksinkertaiset linjat ovat vaan niin kauniita ja toimivat sesongista toiseen!

   Pehmeät ja isot huivit ovat parasta näin talvella.

   Poista
 4. Kiitos upeista kuvista, Tuula! Ihana tehdä näitä juttuja yhdessä ❤️ 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ystäväni :)

   Kauniita ja tyylikkäitä vaatteita on aina ihana kuvata!

   Poista
 5. Upeita kuvia ja hyviä alelöytöjä! Tuollaisia pitkävartisia saappaita katselin itse juuri alkuvuodesta kaupassa mutta jätin sitten ostamatta kun olivat mustat. Olisin kaivannut jotain tällaistä väriä.
  Hyvää viikonjatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo,

   Mustana nuo pitkävartiset saapikkaat olisivat aika tylsät! Siltikin tiedän kokemuksesta, että ne menevät ensimmäisenä kaupasta!

   Kivaa loppuviikkoa :)

   Poista
 6. Upeat, raikkaat ja aika keväisetkin löydöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,

   Vaaleat värit toimivat niin talvessa kuin keväälläkin!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig