viikon parhaat räpsyt


Viikon hiustuote taittaa keltaisuutta pois hiuksista. Olen löytänyt Biozellin tuotteista kivoja vaihtoehtoja hiusten kirkastamiseen. Hopeashampoo ja hopeahoitoaine ovat viikottaisessa käytössä. Kotimaiset Biozell Professional Color Mask* hoitavat sävytteet sisältävät hoitaviin aineosiin sekoitettuja suoraväripigmenttejä. Mikä tärkeintä  sävytteet toimivat ilman hapetetta ja ammoniakkia. Sävytteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu - tunnus. Iso peukku tälle sekä loistavalle laatu/hintasuhteelle!Viikon kahvihetki kera herkullisen luomu raakasuklaan*. Nämä CoCoVi luomusuklaat ovat lisäaineettomia ja niissä käytetty Reilun kaupan raaka-aineita. Suklaa on vegaaninen, maidoton ja gluteeniton.


Viikon herkullisin risottoannos - Täytyy myöntää, että harvoin saa näin hyvää risottoa ja vielä yksinkertaisilla aineosilla. Mustatorvisienirisotto vei kielen mennessään. Kiitos 1H + Keittiö tästä makunautinnosta. Tätä on pakko kokeilla myös kotona. Viikon joulutraditio on tällä viikolla Stundarsin joulumarkkinat. Nämä ovat minulle ne ainoat ja ennen kaikkea aidot joulumarkkinat. Meidän jouluvalmistelut alkavat tästä. Joulumarkkinoilla on myytävänä todella herkullisia kyläyhdistyksen leipomia sokeripossuja. Nämä ovat aivan jotain muuta kuin mitä kaupasta saa! Tämä sokeripommi on ihan taivaallinen ja sallittu kerran vuodessa 😉 

Viikon Lillajulfest paikallisessa olutpanimossa. Meillä oli Työelämäntandem - kielikurssin kanssa tutustuminen tähän paikalliseen Bock´s Corner Breweryyn. Teimme todella mielenkiintoisen tutustumismatkan oluen valmistukseen ja erilaisiin olutmakuihin. Kyllä muuten huomasit oikein! Minulla ei ole olutta lasissa vaan ihan alkoholiton versio. Tämä Bock´s olutpanimo on ainulaatuinen piipahtamisen arvoinen paikka. 

Viikon Espanjan kuva tulee Fugen rantakadulta. Näitä savustuspaikkoja oli rantakadun ruokapaikkojen vieressä. Fugessa kävimme vain ihan nopeasti piipahtamassa ja ruokapaikkana meillä oli se suomalaisten suosima paikka Kukko. Pitihän meidän Radio SuomiPop faneina käydä testaamassa paikka. Myönnän, että meidän kokemus Fugesta jäi vähän yksipuoliseksi ja ehkä seuraavalla kerralla täytyy tutustua koko kaupunkiin ihan rauhassa. Nyt päällimmäisenä jäi mieleen pitkä rantakatu, korkea keski-ikäisyys, aasialaiset turistikaupat ja suomenkielen yleisyys. Pysäköintimaksuautomaattiin tutustuessa tämä tuli heti esille ja saimme apua ihan omalla äidinkielellä.Oletko jo osallistunut ihanaan jouluarvontaan täällä (klik) 💗


-tuulanneli// * tuotteet saatu blogin kautta //
14 kommenttia

 1. Sienirisotto on aina hyvää, koska sienessä on niin paljon umamia. Joulumarkkinat on ihanan tunnelmalliset. Missä vain. En viitsinyt osallistua arvontaan. Muutenkin pidän arvontoja jotenkin tekemällä tehtyinä ja "kalastuksena". Aiemmin kun osallistuin pariin arvontaan. En edes saanut voittoani. Kotiin tai postiin lähetettynä. Ja hei, tämä on vain minun mielipiteeni. Mukavaa joulunodotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marja :)

   Hyvin tehty risotto on aina makunautinto. Olin noin vuoden verran etten järjestäyt arvontoja ollenaan. Tänä syksynä tämä on nyt toinen arvonta. Olet ihan oikeassa, että ne ovat joskus vähän sellaisia kalastusjuttuja. Arvonnat keräävät myös niitä, jotka seuraavat sinua hetken ja sitten heti lopettavat arvonnan loppuessa.

   Tuo on todella ihmeellistä mitä sinulle on tapahtunut. Et ollut yhteydessä arvonnan järjestäneeseen?

   Kivaa loppuviikkoa sinulle :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Raakasuklaat ovat todella nam, nam ja tuo appelsiini on hyvä!

   Poista
 3. Kunnon possu on ihan parasta kahvin kanssa! Fugella on suotta liian negatiivinen maine, siellä kun on niin paljon muutakin kuin ne ydinkeskustan Suomipaikat. Me ei olla käyty koskaan niissä edes syömässä, ollaan suosittu paikallisia pieniä ruokapaikkoja ja kokataan itse suurimmaksi osaksi. Tilanne paranee muutenkin heti, kun siirtyy Torreblancan suuntaan... ;o) Hyvää Itsenäisyyspäivän aattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maarit :)

   Näin juuri ajattelinkin Fugen suhteen ja niin kuin tuossa lyhyesti kirjoitinkin, että meillä oli ihan pintapuolinen vierailu Fugeen. Halusimme käydä tässä Ravintola Kukossa mutta sitä mitä en kirjoittanut tuohon, että ruoka ei nyt ihan parhaasta päästä ollut.

   Seuraavalla kerralla täytyy tutustua paremmin Fugeen ja kysellä etukäteen vinkkejä!

   Hyvää Itsenäisyyspäivää!

   Poista
 4. Oijoi, nyt alkoi tehdä mieli risottoa! Ehkä viikonloppuna voisin tehdä suppilovahverorisottoa, suppiksia kun on pakkasessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella loisto ajatukselta!

   Hyvää Itsenäisyyspäivää!

   Poista
 5. Risotto <3 Ihania kuvia viikon varrelta!
  Mukavaa itsenäisyyspäivän aattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Risotto oli todella hyvä! Kivaa Itsenäisyyspäivää myös sinulle :)

   Poista
 6. Hyvää itsenäisyyspäivää ! Tutun näköinen kuva fugesta. Vietimme siellä pari vuotta sitten koko perheen voimin aikaa. Tuli aurinkoa ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju :)

   Aurinkoa on tässä jo itselläkin ikävä :) Kivaa itsenäisyyspäivää!

   Poista
 7. Risottokuva sai veden kielelle - ihan lempparia! Jouluisia kuvia ja joukossa vielä yksi Espanjan aurinkoa tuovakin. Hyvää itsenäisyyspäivää ja rapsuja Hansille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marjo :)

   Tilaan aina tuossa ravintolassa risottoa, koska he osaavat valmistaa sen. Espanja on aina mielessäni ja aurinkoisia kuvia riittää ;)

   Ihanaa Itsenäisyyspäivää!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig