Before the show


On jälleen lämminhenkisen Fashion Glöggbufféen aika. Tämä kiva tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime jouluna. Glögbuffé sai todella hyvän vastaanoton. Hotel Astor on aivan ihastuttava paikka varsinkin tälläisen joulunäytöksen järjestämiseen. Paikka huokuu joulun lämpöä ja henkilökunta on loihtinut herkullisen buffée nauttivaksi. Onhan Hotel Astorin aamiainen ja brunssi laajalti tunnettu.

Piipahdin Carolan luona ottamassa muutaman "before the show" kuvan. Näytöksessä on luvassa aivan ihania joululahjaideoita sekä jo ensimmäisiä pre-mallistoja esim. By Malene Birgeriltä, House of Dagmarilta ja FilippaK;lta. Näytöksen koreogafia on Katriinan käsialaa ja hiukset kihartaa Artistica sekä mukana myös kehysuutuudet Iris Optiikasta."Tervetuloa perinteiseen Christmas Shopping Night @ Karisma & Fashion Glöggbuffé @ Astor torstaina 7.12. Päivän ja illan aikana sinulla on mahdollisuus tehdä ihania joululahjaostoksia myymälässämme, palvelemme 10-21 (suljettu klo 19-20), ja illalla klo 19 Astorissa nauttia näytöksestämme ja Glögibuffésta 15 € / 19 € sis. cocktail. Varaukset astor@astorvaasa.fi tai 06-326 9111. "


Tervetuloa mukaan 💗-tuulanneli


4 kommenttia

 1. Jep.Minäkin olen käynyt Astorin brunssilla, vaikka en asu lähimainkaan siellä päin.Oli kyllä käymisen arvoinen, vaikka tulikin matkaa :)Hyvää Itsenäisyyspäivää!
  -AM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :)

   Astorin brunssi ja aamiainen ovat ihan huippuja :) Samoin sinulle Hyvää Itsenäisyyspäivää!

   Poista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää Tuulanneli ❤️ Hotel Astoria on päästävä joskus kokemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Hotel Astor on todella vierailun arvoinen paikka. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle Marjo <3

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig