musta on aina uusi musta


Moikka kaikille! Joskus minusta tuntuu, että minulla viha/rakkaussuhde mustaan väriin. Joka sesongissa teen päätöksen, että yritän löytää vaaleampia värejä käyttöön. Tiedän, että vaalea beige on värini. Sitten taas jossain vaiheessa vedän mustia vaatteita intopiukassa päälleni. Usein nämä klassiset mustat vaatteet ovat aikaisemmin hankittuja ja muutenkin ajattomia malleja. Tässä kohtaan tarkoitan ennen kaikkea mustia yläosia. Housuni ja hameeni ovat aina olleet mustia.  

Noin viisi vuotta sitten yritin muuttaa vaatekaappiani siniseksi. Eihän siitä mitään tullut, koska ei niitä sinisiä vaatteita ollut paljoa tarjolla. Sininen sopii loistavasti blondille mutta lopputulema huomasin jälleen kulkevani mustissa vaatteissa.  Nyt olen viime aikoina myynyt näitä sinisiä pois kirpputorilla. Hitaasti ne siniset vaatteet menevät kaupaksi sielläkin. Parhaat alevinkit kehottavat meitä aina satsaamaan myös mustiin vaatteisiin.  


Väriä mustaan ja ennen kaikkea vaihtelua saa helposti huiveilla. Talviaikaan rakastan huiveja pukeutumisessa ja niillä saa kivasti väriä pukeutumiseen. Huivilla voit kätevästi uudistaa klassikkovaatteitasi ja näin ne heräävät taas henkiin. 

Tässä postauksessa oleva huivi oli ainoa vaateostokseni matkaltani. Löysin tämän huivin Rondassa yhdestä vanhan kaupungin antiikkimyymälästä. Väri oli täydellisen tyylikäs ja niin se matkasi mukaani. Lomamatkoillani pysyn kaukana kauppakeskuksista. Olen niin monta kertaa tehnyt hutiostoksia lomalla. Meillä on talvi edessä, joten eipä niitä kesähepeneitä tai kyvyempiä vaatteita tarvita meidän lumituiskuissa. Ensi keväänä on taas sitten uudet muotijutut pinnalla!

Postauksen ensimmäisissä kuvissa asukonaisuus on vähän kesäisempi ja toimi hyvin "syksyisessä" Espanjassakin. Huivilla asustettuna musta kokonaisuus on juuri passeli nyt. Lenkkareiden tilalle esimerkiksi makeet mustat nilkkurit niittikortisteilla, niin silloin pärjätään myös meidän talvisissa olosuhteissa. 

Tästä Capri Collectionin bomberjakusta on hetkessä tullut suosikkini. Jakku taipuu niin moneen menoon ja asustamalla ilme muuttuu hetkessä. Materiaali on helppohoitoinen ja ihanasti laskeutuva. Näin talvella se toimii sisäkäytössä mutta matkalla se oli kiva kevyt jakku niin päivä- kuin iltakäyttöön. Niin ja mustana jakku on vielä ajankohtainen muutaman vuodenkin päästä. Ilme  vaan muuttuu erilaisilla asusteilla.
Musta on aina uusi musta!


-tuulanneli

Bomberjacket // Capri Collection,  Necklace // Efva Attling, Sunnies // Jimmy Choo , Sneakers // Adidas12 kommenttia

 1. Värit ovat ihania, mutta mustia vaatteita ei voita mikään. Kiva asu niin huivilla kuin ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niit oikeassa, väreillä on aina kiva vähän räväyttää muuta sitten on taas kiva palata takaisin mustien pariin :)

   Poista
 2. Huivi ja korut riittävät värittämään mustat vaatteet. Ikää myöten olen alkanut käyttämään yhä enemmän mustia vaatteita ja asusteita. Tunnen oloni kotoisemmaksi mustassa kuin tummansinisessä vaatteessa. terv.irma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tummansininen on kaunis väri mutta loppupeleissä musta vie aina voiton.

   Huiveilla ja koruilla saa todellakin kivasti väriä asukokonaisuuksiin ja aina ei tarvitse ostaa uutta.

   Poista
 3. Musta on aina musta! Ja huiveilla tosiaan saa ilmettä vaihdettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vuosien saatossa yrittänyt välttää mustien vaatteiden käyttöä mutta eihän se todellakaan onnistu.

   Klassiset ja laadukkaat vaatteet toimivat aina mustana ja näin ne ovat ajattomia.

   Poista
 4. Tykkään niin koko mustista asuista :) Ja tuo bomberin selässä oleva kirjailu on upea.

  Kivaa loppu viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara :)

   Juuri tuo selkäkoriste tekee tuosta bomberista makeen. Ihan muuten simppeli vaate mutta kiva yksityiskohta selässä!

   Kivaa loppuviikkoa myös sinulle :)

   Poista
 5. Tuo jakku/takki on aivan ihana ja huivi sopii hienosti, varsinkin kun takin selän kuvio on samaa väriä. Musta on kyllä aina niin hienostunut ja sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina :)

   Huivin väri on perfect ja se mallasi yhteen monen muunkin värin kanssa. Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä yllätävistä paikoista!

   Musta sopii todellakin tilaisuuteen kun tilaisuuteen!

   Poista
 6. Ihana sinä, tyylikäs musta ja upea bomber❤
  Mukavaa työpäivää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :)

   Samoin sinulle kivaa viikonloppua!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig