Ihanat käsintehdyt korut käsilaukkuun

Nyt olen ihan myyty näiden pienien pallukoiden kanssa. Eikös, nämä olekin aivan ihania? Ystäväni Tuula tekee näitä harrastuksenaan ja nyt hän on tehnyt niitä myös ihan myyntiin asti. 

Nämä suloiset tupsut ovat minkkiä ja ne ovat valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuula tilaa itselleen vanhoja minkkikauluksia ja lakkeja, joista hän tekee käsityötä näitä tupsuja. Todella mukava tapa kierrättää materiaalia uudelleen eteenpäin.Näitä tupsuja on saatavissa ruskeana, valkoisena ja ihanan vaaleana beigenä. Todella pientä kivaa arjenluksusta käsilaukkuun tai pikkupussukkaan. Itselläni on ollut omassa By Malene Birgerin pussukassa tuo ihana vaaleanbeigen värinen tupsukka. Se on todella kivan pehmoinen ja kiinnittää huomiota.

Jos kiinnostuit näistä laukkutupsuista, niin Tuula antaa mielellään lisäinfoa; toyli.tuula@gmail.com ja samalla voit tilata omasi itsellesi tai vaikkapa lahjaksi.-tuulanneli4 kommenttia

 1. Onpa kivat tupsut ja parasta vielä tuo kierrätys <3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin aivan ihania Outi!

   Kivaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 2. Nämä on ihania. Tänä syksynä on pallukoita löytynyt omastakin kaapistani ja moniin eri käyttötarkoituksiin käytettäviä. Nämä on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kivoja ja vielä itsetehtyjä kierrätysmateriaaleista :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig