parhaat räpsyt I Love Me - MessuillaMoikka kaikille! Perjantaina piipahdin I Love Me - messuilla. Olipas taas todella paljon nähtävää, aistittavaa ja koettavaa. Tänä vuonna messut rajoittuvat osaltani yhteen päivään, joten yritin ahmia mahdollisimman paljon kaikkea. Tässä muutama huippujuttu messuilta. 

Muotinäytöksessä kehräsin onnellisena. Näytöksen tyyli ja selkeät skandinaaviset linjat olivat allekirjoittaneen mieleen. Varsinkin tykkäsin näytöksen alkuosan graafisista taustoista, jotka olivat vakuuttavat. Näytöskuvia löytyy yhden muistikortin verran, joten tulen ilahduttamaan teitä kuvilla useamman postauksen verran.

Waude mikä Nainen ja valloittava persoona! Saimin korkkarikoulu oli todella huippis niin kuin Saimi itsekin on. Räiskyvä persoona tuuletti meidän naisten kävelytyylia, ryhtiä ja rohkeutta olla naisellinen nainen! Tämän session jälkeen olin itsekin ihan pilvissä vaikka en itse uskaltautunut lavalle koikkaroimaan korkkareissa. Kiitos Saimi inspiraatiosta!

"On sitten minkämallinen tahansa, pitää olla ylpeä siitä minkämallinen on! "Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin haasteet ovat tuttuja niin alan guruille kuin meille tavallisille tallaajille. Allekirjoitan Karitan näkökannan valon määrän vähenemiseen. Miksi me vastustamme vuodenaikoja, kun voisimme ottaa kaiken hyödyn irti luonnon normaalista kiertokulusta. Valoisan kesän jälkeen on kiva rauhoittua ja kääntää katse omaan sisimpään. Ei meidän tarvitse aina olla supersuorittajia vaan annetaan omalle keholle myös aikaa rauhoittua sekä kerätä voimia pimeän aikaan. 

" Kultainen keskitie ja kohtuus kaikessa"
" Kaikki pysyvät muutokset lähtevät hitaasti meidän omasta sisimmästä "


Katja Kokko opasti mielenkiintoisen Etelä-Korealaisen kosmetiikan saloihin. Miltä kuulostaa kasvoveden kerrostaminen useamman kerran tai fermentointiprosessin hyödyntäminen? Whamisa yhdistää konseptissaan fermointiteknologian. luonnolliset säilöntämenetelmät ja vedettömät ihonhoitotuotteet. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta konseptilta. Palaan asiaan oman testijaksoni jälkeen.  


Messujen parasta antia on ihanien ystävien, tuttujen ja tuiki tuntemattomien kohtaaminen. 

Päivän paras herkku löytyi CoCoVi Superfood osastolta. Tämä vaatimaton "kansi" kätkee sisälleen täyteläisen raakasuklaa rouheen. Nam, nam mikä välipalaherkku ja taas jaksaa!
Paljon oli nähtävää ja paljon jäi näkemättä. Joka tapauksessa kotiin matkasi väsynyt mutta inspiraatiota täynnä oleva bloggaaja.


-tuulanneli


8 kommenttia

 1. Kiitos Tuulanneli ihanasta messuseurasta☺ Paljon ehdittiin nähdä ja höpöttää taas kaikkea maan ja taivaan väliltä❤ That's what Friends are for!
  Sain juuri eetteriin oman muotinäytös postauksen. Sinä taisit käydä näytöksessä vielä toistamiseen....
  Mukavaa sunnuntaita❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella kivasta messuseurasta <3

   Fashion is my passion, joten teen usein niin, että käyn useamman kerran näissä näytöksissä. Usein teen niin, että en edes kuvaa ensimmäisellä kerralla vaan katson ja fiilistelen näytöstä. Tällä kertaa olisi pitänyt toimia vanhan kaavan mukaan, koska ne ensimmäisen näytöksen kuvat eivät olleet hyviä.

   Kivaa viikonvaihdetta sinulle ihanuus!

   Poista
 2. Harmittaa vietävästi, etten itse sairastumisen takia päässyt messuille. Ja sinä olet onnistunut tähän poimimaan kaikki ne herkut, jotka olisin itsekin halunnut nähdä ja kuulla! Ja tietenkin olisin halunnut tavata sinut ja muut bloggaajakolleegat ja halata kunnolla!
  No - ehkä ensi vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, olisi ollut todella kiva nähdä livenä pitkästä aikaa!

   Ensi vuonna sitten uudestaan!

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa kävin minäkin muotinäytöksessä ja oli kyllä aivan upea kokemus.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en missaisi muotinäytöstä mistään hinnasta. Käyn useasti useamman kerran fiilistelemässä asukokonaisuuksia!

   Kivaa viikonvaihdetta :)

   Poista
 4. Muotinäytös oli hieno ja messut ihabat, sitä Jeffree-jonoa lukuun ottamatta joka oli haastavaa kiertää! Mukavaa uutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa oli todella kiva treffata pitkästä aikaa! Messut olivat jälleen kiva kokonaisuus. Paljon oli nähtävää ja paljon jäi näkemättä!

   Kivaa viikonvaihdetta :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig