Nyt pukeudutaan lämpimästi!

Joka vuosi se tulee mutta siltikin se yllättää meidät pitkän syksyn jälkeen. Kuinka vaikeaa se onkin joskus antaa periksi ja vetää ylle lämmin takki kylmien tuulien saapuessa. No puhumattakaan ensilumesta! Viimeistään nyt on aika pukea lämpimästi talvitakkiin, kietaista pehmeä villahuivi kaulaan ja iso myssy päähän. Näissä Karisman takeissa ei pääse talvi yllättämään. Oma unelmani on vihreä Woolrichin parkatakki. Rento takki, joka mallaisi moneen menoon. 

Postauksen kuvat ovat viime lauantain syksyn toisesta Muotia ja Brunssia tapahtumasta. Katriina Koskiniemi -Väisänen oli rakentanut jälleen inspiroivan näytöskokonaisuuden meille. Ja mikä parasta vaasalaiset ovat löytäneet tämän tapahtuman, jossa pääsee tutustumaan vaatteisiin ihan läheltä ja vähän hypistelemäänkin näitä ihania vaatteita.

Lopuksi vielä aivan upeita asukokonaisuuksia juhlaan. By Malene Birger osaa pukea naisen jokaiseen tilaisuuteen. Tykkään todella paljon tämän syksyn malliston hihojen kauniista rannekkeista. Näin huomio kiinnittyy kauniisti meidän käsiin. Hillytty mutta harkittu yksityiskohta, jonka ansiosta vaatteella on käyttöä myös juhlien jälkeen. Löytyikö sinulle näistä Karisman asukokonaisuuksista oma suosikki?


-tuulanneli// Postauksen asukokonaisuudet Karisma Vaasa //

2 kommenttia

 1. Ilma muuttui todella nopeasti. Eilen hain lämpimämmät takit ja talvisaappat vintistä ja ostin paksumman untuvatakin. Tuollainen parkatakkikin olisi kiva. Varusteet ovat valmiina talveen, henkisesti en tosin vielä ole valmistautunut

  Mukavaa loppuviikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sääolosuhteet ovat todella haasteelliset juuri nyt! Ensin lunta ja sitten seuraavana päivänä tulee vettä taivaan täydeltä.

   Tuo parkatakki on todella makee! En ole henkisesti minäkään vielä valmis talveen.

   Kivaa viikonvaihdetta sinulle myös!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig