syksystäkin voi iloita!

1. Se ikuinen kesän odottaminen on loppu. Oletteko huomanneet, että syksystä nautitaan sellaisenaan kuin se on. Nytkin syksy on yllättänyt meidät aurinkoisella säällä. Syksyyn ladataan yllättävän vähän odotuksia.


2. Syksyllä pukeudutaan - rakastan kerrospukeutumista. Voi hitsi, kun on kivaa kun saa laittaa paitista, neuletta, liiviä, huiveja ja jakkuja päällekkäin. Kaiken komeuden päälle heittää vielä  ison lämpimän viitan päälle. Ennenkaikkea saa piilottaa kurvikkaat muotonsa piiloon sinne kerroksien alle.


3. Uudet mahdollisuudet - Syksyllä voi taas aloittaa vaikka mitä, vaikka sen ikuisen elämäntaparemontin! Kesän jälkeen alkaa aina uusi elämä. Nyt voi taas unelmoida ja tehdä isoja päätöksiä.


4. Säännöllinen arkirytmi - Tykkään normaalista arjesta. Taas on kiva suunnitella ja aikatauluttaa arkea. Elämässä on tuttu rytmi.

5. Tuulen vinkuessa nurkissa voit luvan kanssa kääriytyä vilttiin ja olla luvan kanssa sohvaperuna. Ei ole pakko koko ajan suorittaa. Jätetään se pakkosuorittaminen kesälomalle.

6. Pakaste on täynnä marjoja. Syksyllä on tarjolla paljon tuoreita vihanneksia, marjoja, sieniä ja vaikka mitä. Nautitaan näistä kotimaisista herkuista.


Nautitaan syksyn kauniista hetkistä!-tuulanneli
6 kommenttia

 1. Allekirjoitan kaikki nuo kohdat. Ihanaa syksyä Tuulanneli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on todellakin parasta, kun ei ole mitään odotuksia ja saa aloittaa kaiken uudelta pöydältä!

   Poista
 2. Ihana postau! En ole sinulla punaista väriä nähnyt, mutta väri sopii sinulle hyvin. Olet kuin raikas ja aurinkoinen syksyn tuulahdus.
  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula :)

   Olen käyttänyt punaista aikaisemmin golfkentällä. Minulle voimakkaat värit liittyvät liikunnan riemuun!

   Olen itsekin todella rakastunut tähän väriin!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig