Punainen - syksyn voimaväriHeipparallaa kaikille! Punainen väri on hurmannut tämän bloggarin totaalisesti. Raikas väri oli todella tervetullut lisä minun aikalailla neutraaliväriseen vaatekaappiin. Olen saanut paljon kehuja paidan väristä, joka tuo piristystä arkeen. Ihastuin heti tämän collarin väriin ja sen yksinkertainen malli oli se ratkaisevin tekijä, joten en voinut jättää tätä kaunokaista kauppaan.


Punainen on todellinen voimaväri, joka on kuin elämä itse - se on veren, sydämen ja tulen väri. Voimakkaana ja huomiota vaativana se herättää intohimoja ja aktivoi. Miedän supermarjat ovat punaisia ja kuinka huokuttelevia sekä herkullisia ne ovatkaan kypsinä. Dynaaminen punainen on täynnä alkukantaisia vaistoja, elämänhalua, varmuutta.  Collari // Lindex,  Viitta // Balmuir,  Sneakerit // Adidas,  Aurinkolasit // Tommy HilfigerMinulle punainen väri on liittynyt aktiiviseen liikuntaan. Pari kesää sitten lempparihousut golfissa olivat kirkkaanpunaiset. Nyt tämä väri on kiva myös arjessa ja tuo positiivista fiilistä niin itselle kuin myös toisille. Olen yhdistellyt väriä mustan, harmaan ja valkoisen kanssa. Jännittävin ja rauhallisin yhdistelmä syntyi beigen värin kanssa. 

Illalla teimme valokuvauslenkin Hansin kanssa. Kuten kuvista näkyy tämä meidän vintiö ei paljoa paikallaan pysy. Lenkkeily on tällä hetkellä Hansin lempipuuhaa ja paikkoja tutkitaan ahkerasti. Jokainen pusikko sisältää jotain mielenkiintoista. Samalla olemme itsekin tutustuneet meidän omaan historiallisesti kauniiseen asuinalueeseen ja löytäneet paljon uusia kivoja paikkoja. Erityisesti olen itse tykännyt meidän metsälenkeistä. Huomenna meillä on suunnitelmissa vähän pitempi metsälenkki. Syksyinen metsä rauhoittaa kiireisen arjen keskellä.Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli

10 kommenttia

 1. Punainen on todella voima väri! Kun pukeutuu punaiseen tulee hyvin myös huomatuksi. Toisaalta itse pyrin välttämään punaista jos olen menossa kiperään neuvotteluun ettei asu provosoisi ketään. Ihana sinä punaisessa ja Hans totta kai. Kiva treffata ensi viikolla ja mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :) minulle punainen on liittynyt aktiivisuuteen, voimaan ja liikuntaan. Golfissa olne käyttänyt paljon punaista mutta nyt myös arjessa.

   Hans lähettää rapsuja teille molemmille! Kiva nähdä torstaina!

   Poista
 2. Todellakin on! Minä olen jo vuosia hakenut voimaa punaisesta: jos on kinkkinen työpäivä tiedossa, ei muuta kuin punaiset huulet ja punainen jakku! Punaiset kengät ovat vielä hakusessa;)
  Hyvää syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella ihanalta! Punaiset huulet ovat kyllä kaiken a ja o !!!!!

   Poista
 3. Ihana asu ja punaisessa on kyllä voimaa. :)

  VastaaPoista
 4. Punainen on upea väri ja tosiaan antaa energiaa ja tarmoa. Hyvää uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :)

   Punainen on aktiivisuuden ja naisellisuuden väri!

   Poista
 5. Kaunis asu ! Upeasti sinulle sopii tuo punainen :)

  Ihanaa alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara :)

   Olen itsekin tykästynyt tähän punaiseen! Kivaa viikkoa sinulle myös!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig