Ekopharma - hiustenhoitoa suomalaisen luonnon voimin

Sain testiin jo keväällä mielenkiintoisen kotimaisen Ekopharman hiustenhoitotuotteita. Innostun aina kun saan eteeni suomalaista luonnonkosmetiikkaa. Meidän luonto sisältää paljon laadukkaita raaka-aineita, joita hyödynnetään aivan liian vähän.

Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Esimerkisi suomalaisilla marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa. Ekopharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteissa käytetään mietoja Ecocert- hyväksyttäjä luonnollisia hajusteita.
Minulla on ollut testissä Vadelma - hiustenhoitolinjan tuotteita. Linja on kehitetty ohuille ja helposti latistuville hiuksille. Omat hiukseni ovat juuri tälläiset tyypilliset suomalaiset eli ohuet. Tuotteiden luvataan antavan ilmavuutta ja kuohkeutta hiuksille. Tässä kohtaan totean, että oman kuohkeuteni hiuksille saan loppupeleissä tehokkaammin viimeistelytuotteilla.

Tuotteen tärkein ominaisuus itselleni liittyy juuri ekologisuuteen ja kotimaisuuteen sekä hiuksia hoitaviin aineosiin. Tuuheuttava shampoo sisältää hiuksia hoitavaa nokkosta, takiaista ja puna-apilaa sekä kosteuttavaa vadelmauutetta. Hoitoaineessa on lisäksi hiuksia hoitavaa karitevoita, glyseriiniä ja betaiinia.

Kotimaisten tuotteiden suosiminen kannattaa tänä päivänä. Minusta on upeaa, että luonnonskosmetiikasta löytyy jo paljon Suomessa valmistettuja tuotteita. Ekopharman tuotteilla on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. -tuulanneli
//tuotteet on saatu lehdistönäytteenä testiin //
5 kommenttia

 1. Ihanan luonnolliselta kuulostavat shampoo! Mukavaa viikonvaihdetta, aurinkoa ja rapsuja Hansille :)

  VastaaPoista
 2. Mä en ole Ekopharmalta hiushoitotuotteita käyttänyt, mutta ihonhoitotuotteita sitäkin enemmän ja niistä olen pitänyt paljon. :)

  VastaaPoista
 3. Itselläni oli jonkin aikaa sitten käytössä Ekopharman Sensitive-linjan Herukka-kasvonaamio, ja se oli aivan loistava! Vinkkasin siitä blogissakin. Todellakin tekee mitä lupaa! Hiustuotteiden suhteen ainoat luonnolliset omille itsepäisille hiuksille sopivat on olleet Laveran uudet Gloss-sarjan shampoo ja hoitsikka. Näistä olen kirjoittanut myös blogissa :) Ehkä jossain vaiheessa uskaltaudun kokeilemaan myös näitä Ekopharman hiustenhoitotuotteita. Kotimaisuus on todellakin aina plussaa!

  VastaaPoista
 4. Suomalaista luonnonkosmetiikkaa on kivasti tullut lisää kiihtyvällä tahdilla. Käytössä on toisen sarjan hoitosaine ja shampoo, joihin olen ollut tyytyväinen, vaikka jostain syystä suhtauduin aiemmin vähän epäillen luonnonkosmetiikkasarjojen hiustenhoitoon.

  VastaaPoista
 5. Loistavaa kun esittelit Ekopharmaa.

  T. Ekopharmakosmetologi Minna

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig