syksyn värileikkejäVaikka kesää on vielä jäljellä niin kuitenkin se syksy on jo nurkan takana. Piipahdin eilen tsekkaamassa tämän syksyn ekan näytöksen Vaasan taiteiden yössä. Tässä postauksessa mukana muutama kiva yksityiskohta Vaasa Art´s Night Fashion näytöksestä.

Tuleva syksy on värien ja pehmeiden kuosien leikkiä. Vähän allekirjoittanutta mietityttää tämä värien loisto omaan pukeutumiseen. Ehkäpä jotain väripiristystä saattaa omaan vaatekaappiin eksyä syksyn mittaan. Jotain kiehtovaa näissä väreissä on minimalistisen harmaan kauden jälkeen. No onneksi tummansinisella on myös vahva asema syksyn värikartalla. 
Aurinkoista ja värikästä viikonloppua kaikille!

-tuulanneli
//Asukokonaisuudet / Minun\ Min, Aurinkolasit ja kehykset / Wasaborgin Silmäasema // Hiukset ja meikit / Cava Hair & Make-up //
6 kommenttia

 1. Kieltämättä nämä vaatteet toisivat väriä harmaaseen syksyyn. Keltaiset värit näyttävät pirtsakoilta, vaikka eivät valitettavasti sovi alkuunkaan itselleni. Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Belladonna, ihan samoja ajatuksia minullakin. Keltainen on värinä minulle se oudoin mutta kaikki nuo lilan ja pinkin sävyt ovat kauniita syksyyn ja tuovat piristystä mustaan ja harmaaseen värimaailmaan.

   Aurinkoista viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ihailin kuvien asujen värikkyyttä, mutta oma vaatekaappi on kyllä melkoisen tumma. Viime vuosina sinne on sentään piristävä harmaa löytänyt tiensä😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän postauksen kuvaaminen ja tekeminen oli todella kivaa! Värikkyys inspiroi mutta siitä en ole varma onko se minun juttu.

   Aurinkoista viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Ihania värejä 😍 sopivat syksyyn mutta onneksi kesä vielä jatkuu.
  Mukavaa viikonloppua ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Kesä jatkuu onneksi vielä :)

   Aurinkoista viikkoa sinulle!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig