kiitos toukokuuKylläpäs toukokuu hurahti nopeasti ohitse. Mennyt kuukausi meni kevät odotellessa. Täällä länsirannikolla kevät on ainakin pari viikkoa myöhässä. Koivuissa on ihan pienet lehdet ja omenapuut ovat vasta kanssa ihan pienessä lehdessä, kukintaa saamme odottaa ainakin vielä viikon.Kuukauden top 3 suosituinta postausta

Huivilla ilmettä pukeutumiseen oli toukokuun suosituin postaus. Balmuirin pieni silkkihuivi on ollut yksi tämän kevään lemppariasusteista ja sillä olen saanut uutta ilmettä moneen asukokonaisuuteen. Sannan tukkataikoja yhdessä ihanan blogikamuni Johannan kanssa kruunasi Villa Sandviken avajaistilaisuuden. Kerro, kerro kuvastin - kuvat olivat loistavia. Viime aikoina olen jumiutunut muutamaan otsikkoon. Yksi suosituimmista on #parasta juuri nyt. Kyseisen otsikon alle on kiva tehdä rakastamiani listoja tärkeistä asioista. 


Kuukauden omat suosikit

30 wears - haastekampanja on tämän kevään yksi mielenkiintoisimmista. Oma kulutuskäyttäytyminen on muuttunut paljon viimeisten vuosien aikana, joten tähän haasteeseen oli todella helppo lähteä mukaan. Pari päivää sitten tein postauksen teemalla pinnalla juuri nyt - just nu. Tuohon postaukseen sain listata itselleni kivoja asioita ja mielestäni sain aikaan hyvän kokonaisuuden. Tottakai kuukauden suosikkeihin lukeutuu myös postaukseni #pinghelsinki, ensikertalaisen silmin. Tapahtuman hyvä energia saa vieläkin hymyilemään ja inspiroitumaan.


Hyvinvointi ja toukokuu


Toukokuun teemoihin kuului myös hyvinvointi ja siihen liittyvän valmennuksen aloittaminen. Tänä keväänä olen myös löytänyt jälleen golffaamisen ilon. Ainut harmituksen aihe on ollut tämä kylmä kevät mutta eiköhän se lämpö tule kohta. Ainakin näin uskoo ikuinen optimisti.Tervemenoa toukokuu ja tervetuloa aurinkoinen kesäkuu!

-tuulanneli

8 kommenttia

 1. Tuo Villassa otettu kuva on kyllä sykähdyttävän kaunis <3

  VastaaPoista
 2. Toukokuu meni todella nopeasti. Vieläkin ajattelen joistain tulevista tapahtumista "sitten kesäkuussa", mutta nyt ON jo kesäkuu ja moni odotettu tapahtuma on ihan kohta.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä missä se oiein sujahti mutta aina se on näin kun aloittaa työt niin päivät kuluvat mukavassa työyhteisössä nopsaan :)

   Poista
 3. Ihana kuvakollaasi! Aurinkoista kesäkuuta sinne!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesäinen kollaasi. Koiruliini ja kauniit pionit. <3 Kaunista kesäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marie, tuo meidän koiruli hurmaa kyllä kaikki!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig