viikon parhaat räpsyt #pinghelsinkiHeittäytymisen riemua - Maijun ja Tiian kanssa on aina menoa ja meininkiä. Tällä riemukuvalla on kiva aloittaa uusi viikkoa. Oma asenne on aina se tärkein ja positiivisuuden voima on uskomaton. Ping Helsinki oli täynnä näitä riemutapaamisia somevaikuttajien kanssa. Kiitos kaikille niin tutuille kuin uusille tuttavuuksille energisistä kohtaamisista. 
Viikon kahvikuva ihanalla suklaapannacottalla - Ping Helsinki oli ainutlaatuinen kokemus näin ensikertalaiselle. Tapahtuman energisyys vei mukanaan ja tuntui, että yksi päivä tälläiseen tapahtumaan on aivan liian lyhyt. Onneksi päivän antiin pääsee palaamaan somen välityksellä.  Tunnelmia ja ajatuksia luennoista sekä workshopeista tulossa blogissa myöhemmin lisää.

Viikon paras  vegeannos - Kitchen & Table oli valmistanut todella herkullisen lounaan Ping Helsinki -tapahtumaan. 
Viikon huippukohtaaminen - Jokainen meistä tietää sen tunteen, kun tapaat ihmisen ensimmäisen kerran ja tuntuu, että olette tunteneet toisenne ikuisuuden.  Kiitos Annu aivan huippupäivästä. 
Viikon miete - Meidän omat sisäiset rajat  ovat usein ne pahimmat esteet tiellä onneen ja tasapainoiseen elämään. 

Viikon namut - rakastuin totaalisesti noihin suklaapallukoihin!
Viikon hotelli on tottakai Clarion Helsinki, joka oli luonut huippupuitteet Ping Helsinki -tapahtumalle. 

Viikon ainut vappukuva - tänä vuonna bloggari otti vapun rauhallisesti ja kuvamateriaalia ei kertynyt paljoa. No sentään yksi pakollinen kuva munkkien kanssa piti ottaa. Meillä on traditio tehdä sokerimunkkeja kerran vuodessa yhdessä murun kanssa. Ilman näitä sokeripallukoita ei ole vapun tunnelmaa!Aurinkoista viikkoa kaikille!


-tuulanneli

10 kommenttia

 1. Aivan huikea Ping ja kyllä sanon, että tuossa meidän kuvassa on niin energisoiva meno, että oksat pois. Kivaa, että teillä Annun kanssa synkkasi ja harmi etten ehtinyt Annun kanssa enemmän jutella, kun pv oli mahottoman hektinen ja meinasin tuon Tätikamunkin kadottaa koko ajan.

  Aurinkoa uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mieletön tapahtuma! Kuva kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa. Tapahtuma oli todellakin hektinen ja monen kanssa itsekin ehdin vain moikata pikaisesti.

   Aurinkoa sinunkin viikkoosi!

   Poista
 2. Mahtavia kuvia. Kyllähän tuo yläkulmasta napattu kuva on vaan aina paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju :) tuossa kuvassa huokuu upea energia, onnellisuus ja ennen kaikkea positiivinen asenne elämään.

   Poista
 3. Upeita kuvia ja upea Ping!
  Ihanaa toukokuuta sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Ping oli energisoiva tapahtuma! Kivaa alkavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 4. Kiitos itsellesi Tuula <3 Hassua, kun tosiaankin tuntui siltä että me tunnetaan jo ennestään :) Ehkäpä me ollaan soulsisters!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sielunsiskon tunnistaa aika nopeasti ja todellakin minusta tuntui, että olisimme tunteneet toisemme ikuisuuden.

   Poista
 5. Kiitos ihanista PING räpsyistä! Clarion on todella toimiva kokonaisuus ja reilu viikko sitten pidimmme tuolla Skyroomissa lanseeraustilaisuuden. Palvelu pelasi ja huikeat maisemat!
  Kivaa viikon jatkoa Tuulanneli ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :) Clarion oli paikkana todella huippu juuri tähän tilaisuuteen.

   Samoin aurinkoa sinun viikkoosi!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig