Next Beauty Vaasa - upeaa naisyrittäjyyttä

Kuva // Next Beauty Vaasa
Viime viikolla piipahdin tutustumassa uuteen tulokkaaseen kosmetiikkamyymälä Next Beauty Vaasaan. Liikkeen takana hääräävät meille vaasalaisille tutut kosmetiikka-alan huippuammattilaiset; Riikka, Nadja ja Tina. 


Nostan maljan upealle naisyrittäjyydelle!
On aika harvinaista tänä päivänä osallistua yksityisen kosmetiikkaliikkeen avajaisiin. 

Heidän valikoimistaan löytyvät sulassa sovussa niin selektiivinen kosmetiikka (mm. Lancome, YSL, Guerlain) kuin luonnonkosmetiikka. Lisäksi heiltä on saatavissa meikkauspalvelu, kuten arki- ja juhlameikit sekä meikkausopastukset. He kertoivat myös järjestävänsä mielellään kivoja asiakasiltoja tai vaikkapa aamiaistreffejä kosmetiikan parissa. 
Illassa saimme tutustua lähemmin Guerlainin maailmaan yhdessä yrityksen edustajan Ainura Kiviniemen kanssa. Guerlainissa yhdistyvät upea tuoksujen luksusmaailma sekä mieletön historia sen takana. Guerlain on jo vuodesta 1825 alkaen kehittänyt ja innovoinut tuotteita ja tavoitellut täydellisyyttä tuoksuissa, ihonhoidossa ja meikeissä. 

Guerlainin tuotteet ovat minulle todella tuttuja ajalta, jolloin käytin vielä selektiivistä kosmetiikkaa. Heidän kultahippuvoide oli päivämeikkini perusta ja sillä sai nimensä mukaisesti todella kauniin ja hehkeän meikkipohjan. Tällä hetkellä meikkipussistani löytyy Guerlainin Kisskiss huulipunan kauniissa punaisessa sävyssä. Luksusta huulille! I love it 💋

Guerlain on tunnettu tuoksuistaan. Guerlainin omassa lippulaivamyymälässä Pariisissa voit jopa valmistuttaa itsellesi oman tuoksun. Tämä heidän lippulaivamyymälänsä Avenue des Champs-Élyséesilla on vierailun arvoinen kohde upeine tuoksuhuoneineen ja ravintoloineen. Ainakin meidän ensi syksyn Pariisin reissulle tuli uusi kohde listalle.

Next Beauty Vaasa sijaitsee Ylätorilla. Putiikkiin on helppo piipahtaa tuoksuttelemaan ihania tuoksuja tai hemmotelemaan itseään uudella huulipunalla!Kiitos aivan upeasta illasta Next Beautyn tiimille! 

-tuulanneli


2 kommenttia

  1. Nykyään tuoksupullotkin on kuin koruja. Ihanan näköinen liike!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kauniit hajuvesipullot ovat kylpyhuoneen koruja :)

      Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig