Viikon parhaat räpsytHeipparallaa kaikille! Pitkästä aikaa viikon parhaita räpsyjä. Viime viikonlopun fiilistely alkoi Ellen kanssa. Lehden kanssa vierähti kivasti lauantaiaamun kahvihetki ja muutama inspiraatio tarttui mukaan. En paljoa ehdi lukea naistenlehtiä mutta Elle kuuluu Trendin ohella niihin, jotka ostan irtonumeroina. 
Lumentulo oli positiivinen asia. Vaikka odotankin jo kevättä, niin ei tämä lumisade ollut nyt niin huono juttu. Luonto on kertakaikkiian puhtoinen ja todella kaunis. Helmikuulle kuuluu valkoinen peite ja kaiken kruunaa vielä upea auringonpaiste. 

Tänä vuonna tämä lumentulo tuntui superkivalta juuri näin hiihtoloman alkuun. Olemme viettäneet traditionaalisesti kaikki hiihtolomat Lapissa silloin, kun juniorit olivat vielä kotona. Murun kanssa muisteltiin, että pakkaslukemat olivat vaan huikeat. Nykyisin tuntuu olevan paljon lämpimämpää. 
Viime viikolla otimme Hansin kanssa tuntumaa lumeen. Eka päivänä ei napannut ja tuo rakas tennispallokin oli tyhmä. Eipä ole paljon tämän jälkeen satuttu tuohon palloon. Loppuviikosta oli toinen meininki ja lumihankeen mentiin jo riemuiten. Niin se rohkeus kasvaa! 

Vähän meitä harmittaa tämä kylmyys, koska Hansin karva on todella lyhyt. Onneksi ollaan matkalla kohti kevättä. Syksyllä hankitaan sitten se lämmin takki! Sitä en vaan tiedä, kuinka se suostuu laittamaan sen päälle 🐶

Sunnuntaina herkuttelimme laskiaispullilla. Näihin valokuvausversioihin taisi tulla pieni extra-annos täytettä. Joka tapauksessa nämä olivat taivaallisen hyviä ja sormet ihanasti sokeritöhnän peitossa.

Näiden sokeripommien yhteydessä voi kirjoitella vähän vielä treenikuulumisia. Helmikuu meni rimaa hipoen. Tämän talven flunssa on ollut sitkeä ja en ole saanut kroppaani lentoon ollenkaan. Onneksi maaliskuu on jälleen uuden alku, niin kuin jokainen maanantai. Positiivisella energialla uuden kuukauden kimppuun!Aurinkoista viikon alkua kaikille 🌞

-tuulanneli
Ps. Postauksen julkaisemisen jälkeen tuli ihan huikea sähköposti. Minut oli valittu mukaan Ping Helsinki Business Festival - tapahtumaan #contentguruksi. Tämä on todella iso juttu minulle bloggarina ja sisällöntuottajana. Kirjoittelen lisää asiasta myöhemmin. Kannattaa olla kuulolla! 


10 kommenttia

 1. Hans ja pallo ❤️❤️
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Outi :)

   Tuo pallo ei vaan enää ole lemppari. Tällä hetkellä paras pallo on pesupallo ;)

   Poista
 2. Ihania talvikuvia :) ja tuo pikku Hans on ihan koiravauva.
  Itse totutin Minnien heti pennusta takkiin ja on pitänyt sitä aina ihan mukisematta.
  Russeleilla samoin kuin staffeillakin puuttuu pohjavilla ja todella tarvitsevat
  lisälämmikettä talvella ja erityisesti pakkasella.

  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Me ollaan pihalla ihan vain näin aluksi n. 5 minuuttia eli vähän käydään juoksemassa ja totuttelemassa lumeen.
   Kylmähän Hansin tulee ulkona nyt mutta onneksi ollaan menossa kevättä kohden. Onneksi Hansin rohkeus on lisääntynyt. Se tulee itse ulos vapaaehtoisesti ja sitten juoksee portaat itse ylös sisälle!

   Kivaa viikonjatkoa sinulle :)

   Poista
 3. Voi mikä ihanuus tuo Hans on! Minulla on 7 kk ikäinen brindle staffipoika. Menoa ja meininkiä on riittänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :)

   Nämä staffit ovat kyllä ihania ja ihmisen parhaita ystäviä. Meilläkin alkaa iltaisin olemaan aikamoinen vauhtitunti, huh huh! Katsotaan mitä kaikkea vielä on edessä!

   Poista
 4. Onneksi olkoon, upea juttu tuo Ping Helsinkiin valintasi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Belladonna :)

   Tuo Ping Helsinkiin pääsy on minulle pitkäntyön tulos ja olen ylpeä itsestäni, että sain paikan.

   Kivaa viikonjatkoa sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig