statement - hihatJokaisessa sesongissa minulla on jokin must have. Tänä keväänä ne ovat statement - hihat. Syksyllä kiinnitin jo huomioni volyymihihoihin ja löysinkin MD:n liikkeestä Rooman matkalla kivan laskostetuilla hihoilla olevan puseron. Tämä kaunokainen odottaa kevättä vaatekaapissa, koska espanjalainen mitoitus hihoissa on lyhyt. (Postauksen voit käydä kurkkaamassa täältä (klik).)

Viikolla löysinkin sitten täydellisen valkoisen paitiksen pitkillä hihoilla. Tiger of Swedenillä on onneksi skandinaavinen mitoitus, joten hihat tulevat kauniisti näkyviin jakun alta. Teinkin ekan postauksen paidasta tyylijutussa, jossa muistelin menneitä vuosikymmeniä. Kiitos kaikista kivoista kommenteista postaukseen. Monella meistä on samoja muistoja. Huvittuneena mietinkin, kuinka sitä olikin omasta mielestään cool menneinä vuosina. (postauksen löydät  täältä klik .)

Vaaleansinisessä paitiksessa on kauniit rusetit ja tätä voikin pitää ilman jakkua. Paitis on oversized ja en tiedä otinko liian suuren koon sittenkin. Onneksi ensimmäinen pesu pelastaa asian. Minulla on vielä se tuunausprojekti kesken sen vanhemman By Malene Birgerin paidan kanssa. Olen päättänyt vielä sen loppuun asti, kunhan pääsen itseni kanssa yksimielisyyteen lopullisesta mallista. 

Tämä kuukausi hurahti nopeasti ja helmikuun viimeisiä päiviä viedään. Tästä eteenpäin kaikki on paljon lähempänä kevättä. Tämä tunne, kun kaikki kiva on vasta edessä, on se kaikkein mukavin vaihe. Maaliskuussa päästää jo näytöksien kimppuun. Fiilistellään kevään kauniita vaatteita ja inspiroidutaan uusista linjoista. Katsotaan miten allekirjoittaneen käy värien kanssa. 

        Aurinkoista helmikuun sunnuntaita kaikille ❤

-tuulanneli
Valkoinen paitis // Tiger of Sweden (Karisma),  Sininen rusettipaitis / Lindex

17 kommenttia

 1. Wau, ihan mahdottoman upeat hihat! Paitiksen väri on myös ihanan raikas raitoineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jonna :)

   Vaaleansininen on niin ihku väri nyt keväällä!

   Poista
 2. Kiva paita.

  En itse ole vielä löytänyt mieleistä paitaa, jossa olisi joku kiva yksityiskohta hihansuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli :)

   Älä anna vielä periksi, kevään mallistot ovat tulossa kauppoihin ja varmasti löytyy!

   Poista
 3. Tuo paita on kyllä aivan ihana. Ihana väri, ihanat hihat ja ihana malli.

  VastaaPoista
 4. Toi raitapaitis on vaan niin ihku ja noi hihat- kuin piste i:n päälle! Mahtavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paitis on hurmannut minut totaalisesti ja samoin tuo vaalea paitis on täydellinen siihen mihin tarvitsen sitä :)

   Kivaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 5. Hei! Tuo on niin ihana paita 😍Jäin itse miettimään kahden eri koon välillä ; ja liian ison takia jätin sitten ostamatta niin nyt mietin, oletko jo pessyt että se kutistui.. sitten voisin harkita uudelleen..😉 (Toiv tämä viesti ei tule 2:een kertaan kun tuli joku hämminki tuossa julkaisu-kohdassa..) - Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tanja :)

   En ole vielä pessyt paitista. Puuvillapaitis kyllä kutistuu aina pesussa ja sitten jos jättää vielä kuosittelun pois niin eiköhän se kutistu sen yhden koon verran.

   Minulla oli pieni kiire ostohetkellä, sovitin kuitenkin paitiksen ennen ostoa. Kotona sovittelen uudestaan mutta en viitsynyt lähteä palauttamaan.

   Kivaa viikkoa sinulle :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta 😊Onneksi en sitten päätynyt siihen "nippanappaan" 😜täytyy miettiä uudelleen se seur koko😉 Hyvää viikkoa sinullekin !:) -Tanja

   Poista
 6. Kävin sovittamassa tätä nyt viikolla ja ihana se oli :) Vielä en ostanut kun koko ei ollut sopiva. Sopii sinulle täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo :)

   Tämä on helppo paitis moneen menoon :) juuri niitä perusvaatteita, joita tarvitsemme!

   Poista
 7. Ihania molemmat <3 Mä oon niin tykästyny tähän hiha juttuun, vielä täytyy hetki odottaa, että voi taas pukeutua paitiksiin. Olen sellainen vilukissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara :)

   Pikkasen aikaa joudutaan odottamaan, että tarkenee pelkällä paitiksella. Harmittaa vähän, kun oltiin jo totuttu keväisiin tunnelmiin.

   Poista
 8. Ihania paitoja molemmat! Statement-hihainen paitis on hakusessa, vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :)

   Kevään paitiksissä on paljon kivoja yksityiskohtia. Tsemppiä shoppailuun, kyllä se sinunkin paitis löytyy!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig