kauneushaaste

Taas ollaan haasteen äärellä. Kauneuden tiimoilta en olekaan ennen tehnyt  tämän tyyppistä postausta. Haasteen nappasin ihanan Elisan sutkautuksia -blogista


1. Varhaisin meikkimuistosi? Täytyy oikein hieroa aivonystyröitä. Meikkaaminen on ollut osa rutiineja jo teini-iästä lähtien. Tottakai sitä aloitettiin meikkaamaan heti, kun mentiin ylä-asteelle. Huh, sitä mascaran määrää ja kaippa sitä vedettiin jotain kajaliakin silmiin vähän ronskimmin. MaxFactorin meikkivoidepuikko oli aikoinaan supertuote ja näin rusketus oli taattu ympäri vuoden. 

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta? No minun pienestä pussukasta löytyy aina useampi huulikiilto, pieni Inikan irtopuuteri hätätapauksia varten. Onneksi tänä päivän meikkivoiteet kestävät hyvin päivän riennot ja ylimääräistä kiiltoa ei esiinny.  Vuosien saatossa päivittäin mukana olevat meikit ovat vähentyneet minimiin. Kokemus on opettanut mitä sitä päivän aikana todella tarvitsee. Samoin tuotteet ovat kehittyneet.                                                                                                                                                                 

3. Lempituoksusi? Tässä asiassa olen maailman tylsin ihminen. Olen jo vuosia ollut koukussa Jimmy Choon tuoksuun. Tämä tuoksu on sellainen, josta minut tunnistetaan. Usein saan kehuja varsinkin vastakkaiselta sukupuolelta tästä tuoksusta. Minut kuulemma muistetaan tästä Jimmy Choosta.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi? Muista juoda vettä, vettä ja vettä. Tottakai hyvä puhdistus iltaisin on kaiken ao. Viime vuosien aikana olen oppinut käyttämään naamioita ja nyt en tule toimeen ilman niitä.

5. Uusin kosmetiikkalöytösi? Silk Oil of Moroccon kuituripsari on ehdottamasti tämän hetkinen suosikkini number one! Olen nyt viikon ajan opetellut käyttämään Dermarolleria, katsotaan tuleeko siitä minun uusi suosikkini.

6. Ikimuistoisin virheostoksesi? Lancomen Visionnaire oli elämäni suurin virheostos. Tuote laukaisi minulle yliherkistymisen, joka jouduttiin hoitamaan antibiioteilla. Tämän reaktion jälkeen meni sitten koko meikkiarsenaali uusiksi ja ihanat selektiivituotteet roskikseen. Nyt kuuden vuoden jälkeen iho on onneksi rauhoittunut ja olen sinut luonnonkosmetiikan kanssa.
7. Meikkivoiteella vai ilman? No tietenkin meikkivoiteella. Tilanteiden mukaan on käytössä peittävämpää ja ohuempaa versiota.

8. Eyeliner vai kajal? Käytin ennen herkistymistä eyelineriä mutta nyt olen löytänyt kivoja kajal-kyniä luonnonkosmetiikkasarjoista.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen? Huulikiillot ja huulipunat. Minulla oli vaihe, kun en voinut käyttää muuta meikkiä kuin ripsaria ja huulipunaa.  Onneksi nyt voin jo laittaa vähän väriä luomelle. 

10. Tuote, jota haluat koittaa? Naamioiden käyttäjänä haluaisin ehdottamasti päästä kokeilemaan paljon kehuttuja Glamglow ihmenaamioita. 


Mitä meikkimuistoja sinulta löytyy ja mitä ilman sinun päivästäsi ei tule mitään? Kerro omistasi kommentiboxissa tai nappaa haaste mukaan!


-tuulanneli


10 kommenttia

 1. Tää kauneushaaste on vaan niin ilokasta lukea!

  Mäkin olen huulikiiltoaddikti ja ylpeä siitä :)

  Mikä on muuten dermaroller??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa :)

   Dermaroller on kotikäyttöön tarkoitettu mikroneulaus/ kotihoitorolleri. Tämä minun laite on Greencosin kautta. Muutama tuttuni on käyttänyt SkinRolleria todella loistavilla tuloksilla. Näitä löytyy muutamilta valmistajilta. Teen varmasti postausta kuukauden kuluttua.

   Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 2. Tätä oli kiva lukea :) Tuo Dermaroller alkoi kiinnostaa minuakin hiljattain, mutta en ole vielä ainakaan sitä hankkinut. Olisi kiva jossain vaiheessa kuulla sinun kokemuksiasi siitä :)

  Mukavaa viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula :)

   Olen vasta viikon testaillut Dermarolleria eli totuttanut ihoani pikku hiljaa. Minulle on yksi mikroneulaus tehty hoitolassa ja sen jälkeen ihoni oli loistavassa kunnossa pari viikkoa. Kotikäytössä ei tietenkään ole niin tehokkaita laitteita kun hoitolaolosuhteissa joten tuloksia alkaa näkymään vasta kuukauden testaamisen jälkeen.

   Suloista viikonloppua :)

   Poista
 3. Kiva oli lukea sun vastaukset tähän :) Kuituripsari on vielä ostoslistalla. Minuakin kiinnostaa, mikä on Dermaroller... Selviää varmaan googlaamalla.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija :)

   Vastailinkin tuossa Elisan ja Tuulan kommentteihin tuosta Dermarollerista! Mielenkiintoinen kosmetiikkajuttu ;)

   Poista
 4. Ihana postaus <3
  Meikkivoide taitaa olla minun tärkein meikkituote, sitten ripsari.

  Ps. Ostin tuota hajuvettä, kysyin silloin sinulta, kun nähtiin, että mitä tuoksua käytät, kun tuoksut niin hyvältä… Minä olen kyllä varsinainen tuoksufriikki, käytän monia tuoksuja. Tästä Jimmy Choosta tuli kyllä suosikki. Kiitos sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Reetta :)

   Ihana kuulla, että Jimmy Choo on hurmannut sinutkin! Ilman meikkivoidetta ei tule kyllä elämästä mitään. Itsekin olen oppinut käyttämään eri vahvuuksia tilanteiden mukaan.

   Aurinkoista viikonloppua sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig