parasta juuri nyt
Parasta juuri nyt;

❤ Rauhallinen viikonloppu yhdessä murun kanssa. 


❤ Handicap Review, no tämä termi on varmasti suuremmalle osalle vieras. Hypin tänä aamuna tasajalkaan, kun tsekkasin mitä golftasoitukselleni oli tapahtunut vuositarkastuksessa. Paras mahdollinen eli se oli noussut, koska viime kesänä pelasin kaikki kierrokseni todella huonosti. Pelasin esimerkiksi vain kaksi kilpakierrosta bufferiin. Ensi kesänä on taas paljon helpompi pelata.

❤ Tulppaaniaika on alkanut! Tänäänkin perjantaina ostoskärryyn eksyi valkoinen kimppu näitä ihanuuksia.

❤ Meidän lasiterassi asennettiin tällä viikolla. Taitaa kuulostaa hassulta mutta viikonlopulla me haetaan varastosta puutarhakalusteet esille. Valokuvaamisen kannalta minulla on nyt täydellinen "studio" eli valoa riittää päivisin!

❤ Herkulliset ja mehevät appelsiinit ovat nyt tarjouksessa. Nyt kannattaa hamstrata näitä aurinkoisia energian lähteitä. 🌞Minäkin ostin tänään 5 kilon säkin. Nyt saan hurautella smoothieta oikein kunnolla.

❤ Kevätvaatteet inspiroivat ja olen jo pähkinöissä uusista vaaleista väreistä. Olen löytänyt vaalean takin kevääksi. Ensi viikolla on luvassa asukuvia, kun meillä on ihanan Marin kanssa lounastreffit.

❤Jippii! Lauantaina on jännä päivä. Me mennään katsomaan eka kerran meidän hauvelivauvaa. Arvaapas, onko tämä vanha pari tärinässä? Yritän laittaa instan (@tuulanneli) mystory puolelle vähän videopätkää meidän vauvelista 🐶 Rentoa ja kivaa viikonloppua kaikille!

-tuulanneli

2 kommenttia

  1. Ihanaa viikonloppua, odotan jo innolla videota hauvavauvasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi :) Videoita on tulossa meidän vauvelista!

      Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig