parasta juuri nyt❤ Kiva ja rento joulu yhdessä perheen kanssa.


❤ Lautapelit - Olemme taas perheen voimin pelanneet lautapeleja. Tällä kertaa selvittiin ilman suurimpia kahnauksia. Tänä jouluna meidän vanha monopoli vaihtui moderniin sähköiseen versioon. Nyt vinkutettiin luottokorttia. Siltikin meidän perheen nuorimmainen on todella haka tässä pelissä joka vuosi. Niin ja sanapelikin sujui tänä vuonna hyvin, ei taidettu kertaakaan googlata sanoja. 
❤ Poikien joululahjat - ne ovat olleet aina minulle tärkeitä ovat ne sitten olleet itsetehtyjä tai ostettuja. Tänä vuonna kotoilua rakastava mamma yllätettiin täydellisesti opiskelijoiden taholta. Hidas aamuhetki kahvipupposen kanssa, ylellinen aamutakki sekä pehmeät ja lämpöiset lammasvillatossut 💗 Kiitos minun omat pikkukullanmurut  💗.

❤ Unelmien vuosikalenteri - Huomenna voin ottaa käyttöön tämän ihanan kalenterin ja lähteä rakentamaan vuodesta 2017 unelmien vuotta. Tämän kalenterin ovat ideoineet blogikamuni Frida ja hänen ystävänsä Merja. Näitä upeita kalentereita on vielä saatavilla heidän nettikaupasta. Tiesitkö, että tässä kalenterissa on mukana myös kiitollisuuspäiväkirja ja henkilökohtainen aarrekartta. Nämä molemmat ovat minulle uusia asioita, joiden käyttöä opettelen.


❤ Siis ihan uusi vuosi tulossa ja ihan uudet puhtaat sivut kirjoitettavana. Taas saa ihan luvan perästä tehdä lupauksia ja unelmoida! Ainakin pienen hetken 😍

❤ Olen herkutellut koko joulun mutta minulla ei ole yhtään huono omatunto asiasta. Tiistaina palataan taas normaaleihin arkirutiineihin.
❤ Olemme matkalla kohti kevättä. Jokainen päivä on tästä lähtien valoisampi kuin edellinen. Jouluksi ostin "kevään" ekat tulppaanit. Varma kevään merkki.

❤ Juhlapyhät ovat mukavia mutta kiva palata takaisin arkirytmiin. Näin vuodenvaihteessa on kiva tehdä erilaisia menneen vuoden yhteenvetoja. Joten vuoden 2016 erilaisia muisteloita on tulossa.💗Rentouttavaa joulupyhien jatkoa 💗


-tuulanneli

10 kommenttia

 1. ihania jouluisia tunnelmakuvia! Olen samoilla linjoilla kanssasi - nyt vielä herkutellaan ja tiistaina (tai heti vuoden alusta alkaen!) palataan taas ruotuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä se on näin, että elämästä tulee nauttia. Joululla on aivan oma merkityksensä!

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kuulostaa myös siltä, että teillä on ollut superkiva jouluaatto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Ihanaa, että kuvista välittyy meidän todella rento joulu!

   Poista
 3. Ihana Joulu teillä! <3 Täälläkin pelattiin lautapeliä, klassikkoa Afrikantähteä aikuisten lastemme kanssa. Lisä- jännitystä peliin haettiin mobiilisovelluksesta!
  Ihanat kuvat! Mukavaa Tapaninpäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita :)

   Nämä lautapelit ovat meillä kanssa jokavuotinen joulutraditio. Toisinaan peli sujuu ja joskus on sitten niitä pieniä kahnauksia ;)

   Kivaa loppuvuotta sinulle :)

   Poista
 4. Ihania kuvia, tästä välittyy kyllä joulutunnelma! :)

  VastaaPoista
 5. Parasta juuri nyt: todellakin perheen kanssa yhteinen joulunaika <3.

  Ps. Nuo tossut ovat arjen parhautta. Tiedän, koska olen takavuosina itsekin pukin kautta yllätetty :D. Ja täällä myös aarrekartta ensi vuodelle on jo tehty ja puhdas kiitollisuuspäiväkirja odottaa täyttämistään - sekin muuten ihan vain joulupukin ansiota <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista Minna :)

   Uusi vuosi ja uudet ihanat kujeet odottavat meitä!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig