JOULUHAASTE


Hei, kyllä myös näin joulunaikaan kuuluu tehdä yksi haastepostaus. Tämän haasteen kaappasin ihanan Jonnan Keyword; Love - blogista. Haasteen tarkoituksena on vastata 24 jouluiseen kysymykseen. 🎄🎁🎅

1. Parasta joulussa? Ehdottomasti yhdessäolo läheisten kanssa. 

2. Joulumusiikkisi? Olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen. Aamupäivisin meillä on pääasiallisesti radio päällä ja silloin kuuntelen mitä radiosta tulee. 

3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Apua, nyt tuli vähän vaikea kysymys. Totuus on, etten tykkää oikein jouluaiheisista elokuvista.

4. Jouluherkkusi? Lanttu-, peruna-, porkkana- ja perunalaatikkoa sekä luumukiisseli kermavaahdolla.


5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? Tottakai edellämainitut laatikot, kinkku, rosolli, riisipuuroa luumukiisselillä, 

6. Koska joulukoristeet pääsevät kotiasi koristamaan? Yleensä joulukuun alussa. Tänä vuonna olen ollut vähän jäljessä koristelujen kanssa. Meillä oli sovittu joulukuun toiselle viikolla lasiterassin asennus mutta valitettavasti se siirtyy joulun jälkeen. Olin odottanut, että saan koristella lasiterassin mutta plääääh suunnitelmat meni uusiksi. 🎄

7. Joulu kotona vai jossain muualla? Tottakai kotona.

8. Itse tehdyt lahjat, kaupasta ostetut vai molemmat? Ne muutamat lahjat on ostettu kaupasta tällä kertaa. 🎁9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? Meillä on pääasiassa valot ikkunoilla. Tänä vuonna olisin laittanut lasterassille, jos se olisi valmistunut ajoissa.

10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? Oman perheen kanssa 💗💗💗

11. Onko sinulla joku joululahjatoive? Minulle paras lahja on yhteinen aika perheen kanssa ja se, että saisimme kaikki olla terveitä.

12. Paras saamasi joululahja? Ikimuistoisin on murun ensimmäinen minulle itsetekemä hopeinen käsiranneke, joka minulla on vieläkin tallella yli parikymmenen vuoden takaa.13. Kamalin saamasi joululahja? Lahja on aina lahja ja lahjanantaja on aina miettinyt sinua hankkiessaan lahjaa. 🎁

14. Kuvaile unelmiesi joulu? Meidän joulu on varmasti sellainen kun haluan sen olevan. Rauhallinen ja rento aikuisten joulu. 

15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? Nyt pitää vähän miettiä; Kulkuset, se on joskus soinut vähän liikaa!

16. Oletko jo tehnyt pikkujouluvalmisteluja tälle vuodelle? Millaisia? Tämän vuotiset pikkujoulut olivat kaikki rauhallisia. Seuraavana aamuna ei mitään darraa 🎅17. Paras joulujuoma? Lämmin glögi, jossa on paljon rusinoita ja pähkinöitä.

18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? Meillä ei ole ollut moneen vuoteen kuusta. Tänä vuonna oli tarkoitus hankkia terassille mutta, kuten edellä kirjoitin nämä suunnitelmat siirtyivät ensi jouluun. 🎄

19. Käykö teillä joulupukki? Aikuisten rentoa joulunviettoa ilman joulupukkia, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa.

20. Paras joulumuistosi lapsuudesta? Jouluaamun kirkko. 💗21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? Joulun kuuluu olla rento, lämmin ja pehmoinen. Kotoilua parhaimmillaan!

22. Peruna-, porkkana,- bataatti- vai lanttulaatikko? Kaikki käy ja nämä laatikot kuuluvat jouluun.

23. Paras joulusuklaa? Maraboun keltainen suklaarasia.

24. Joulutortut vai piparit? Tottakai Anopin vaaleat piparit. Huomenna leivotaan vielä yksi satsi tälle joululle. Tämän meidän perheen suosikkireseptin löydät täältä (klik).


                💟Tässä kiva haaste kaikille jouluihmisille💟


-tuulanneli8 kommenttia

 1. Rauhallista ja rentoa Joulun aikaa Tuulanneli! Kauniita kuvia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :)

   Rauhallista Joulun jatkoa myös sinulle :)

   Poista
 2. Tätä oli ihana lukea. Todella kauniita jouluisia kuvia. <3 Oikein ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva haaste! Ja jokaisen "luukun" takaa paljastui mukavaa luettavaa.
  Onnellista joulun aikaa! ✨✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula :)

   ja oikein kivaa joulun jatkoa myös sinne :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig