viikonlopun rento asu


Moikka kaikille ja vaihteeksi asukuvia eetteriin. Asukuvausmoodi on ollut vähän hukassa. Viikonlopun  tilaisuus isolla kirkolla inspiroi vaihteeksi asettumaan myös kameran toiselle puolelle. Nämä kuvat on ottanut blogikamuni Tuuli. Toisen bloggarin kanssa kuvaaminen on vain niin hauskaa. Kuvia tästä #BID -päivästä voit käydä kurkkaamassa täällä (klik).

Näissä kuvissa on viime päivien tai oikeastaan viikkojen luottoasu. Otsikko kertoo saman asian eli rento asu, jossa viihdyn. By Malene Birgerin huivi on todellinen luottoasuste ja niin lämmin! Tämä vilukissa hykertelee tyytyväisenä sen lämmössä. Näillä pakkasilla se on ollut tarpeen. 
Viikonlopun asun perusväri on meidän suomalaisten lempiväri musta. Olen mielenkiinnolla lukenut muutaman kolummin tästä meidän rakkaudesta mustaan väriin. Värikkäiden vaatteiden perään kyselijät ovat olleet pääosin toisen sukupuolen edustajia. Miehet eivät tunnu ymmärtävän meidän naisten rakkautta tähän klassikkoväriin. Itsekin sisäänostajana olleena tiedän, että valitettavasti ne värit jäävät usein poistomyyntiin niin kengissä kuin vaatteissakin. Myönnän, että joskus on kiva leikkiä väreillä asusteissa ja kengissä. Muutama vuosi sitten hurahdin värikkäisiin loafereihin. Täytyy varmaan joskus kaivaa ne esille vaikka ensi keväänä. 


Näissä kuvissa olen matkassa vielä tennareilla. Meillähän täällä rannikolla sitä lunta ei ole niin paljoa kuin Etelä-Suomessa. Olenkin tässä päivän mittaan lukenut somesta pienestä lumikaaoksesta. Olemme lähdössä reissuun ylihuomenna, joten vähän jännittää kuinka aikataulussa junat kulkevat. Ajattelimme nyt kokeilla eka kerran junayhteyttä lentoasemalle. Auto jätetään kotiin tällä kertaa. Järkevä päätös näillä keleillä. Kivaa marraskuun viikkoa kaikille!

-tuulanneli
skarf // By Malene Birger, wool coat & jacket & blouse // COS, pants// Bessie, shoes // Vagabond6 kommenttia

 1. Hyvinhän ne kuvat onnistuivat. Nyt ei enää tennareilla pärjää, lunta on kohta jo puolisen metriä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ammattilainen osaa!

   Meillä pärjää edelleen lenkkareilla ;)

   Poista
 2. Kivan näköinen ja mukavan oloinen asu! Hyvää reissua!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig