I Love me -messujen uutuustuotteita hiustenhoitoon


Sain pari viikkoa sitten I love me- messuihin liittyen lehdistönäytteitä, joista heti käyttöön valikoitu kivoja hiustuotteita. Phyton Phytokeratinen Extreme -shampoo ja hiusnaamio ovat tehohoitoa vaurioituneille ja hennoille hiuksille. Tuotteet sisältävät keratiinia, joka uudelleen korjaa hiuksen rakennetta ja antaa silkkisen pinnan. 

Kampaajani Merike teki minulle noin pari vuotta todella tehokkaan brasialaisen keratiinihoidon, jonka ansiosta hiukseni ovat tänä päivänä pidemmät ja vahvemmat. Joten siksi kiinnostuin heti tästä tuotesarjasta. Tämä ranskalainen Phyto hiushoitosarja hyödyntää luonnonraaka-aineita. Tämä vasta Suomeen rantautunut tuotesarja on saatavilla apteekeista. Messuilla käyn varmasti katsastamassa mitä muuta tuotesarjaan kuuluu.


Olen jo useamman vuoden käyttänyt säännöllisesti hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Joskus olen käyttänyt liiankin hoitavaa ainetta ja tuloksena on ollut päätämyöten olevat hiukset. Tämä luomukookossiirappia sisältävä Urtekramin hoitosuihkespray tuntui heti kivan kevyeltä ja kaupan päälle tuotteessa kiva luonnollisen makea kookostuoksu. Pesunjälkeiset takut suoristuivat helposti ja hiukset olivat heti kammattavissa. Urtekramin hiustuotteet ovat ecosertfioituja. Aion ehdottamasti käydä tutustumassa heidän tuotteisiin messuilla.

Jopa oli volyymia! Batisten XXL Stylist -kuivashampoo muhkeutti hiukset. Tämä syksy on ollut minulle vähän hankala hiusten laittamisen suhteen. Minulla on tyypilliset suomalaiset ohuet hiukset ja kosteat kelit latistavat ne täydellisesti. Usein aamulla, kun olet tehnyt ison työn hiustesi kanssa, niin lopputuloksena on jo puoleen päivään mennessä latistuneet hiukset. Tämä Batiste oli todella tervetullut uutuus!-tuulanneli


// postauksen tuotteet ovat lehdistönäytteitä I love me -messujen yhteydessä //

8 kommenttia

 1. Minä olen nyt täysin ihastunut kuivashampooseen, loistokeksintö <3
  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Outi;

   Tulen joskus jälkijunassa näiden kosmetiikkajuttujen kanssa mutta nyt kuivashampoo on hurmannut minut täydellisesti!

   Poista
 2. Aloitin vasta noin puoli vuotta sitten käyttämäään kuivashampoita ja nyt en voi elää ilman niitä. Kohta Tuula nähdään.

  VastaaPoista
 3. Lisää volyymia kaivattaisiin täällä hiuksiin. Nyt varsinkin kun pipokausi alkaa, tarvitaan taikoja onnistuneeseen hiustenmuotoiluun. Mielenkiintoiset tuotteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anni;

   Pipokausi on täälläkin haasteellinen, toisaalta minulle haasteelisempi on tämä kosteus.

   Näistä löytyy apuja ja ennenkaikkea tuo kuivashampoo on huippu!

   Poista
 4. No nyt oli ihan just mulle sopivat vinkit. Meillä kun taitaa olla aika samanlainen hiustyyppi niinkuin joskus "puhuttiinkin", kun kirjoittelit siitä keratiinihoidosta.
  Omatkin hiukseni on vahvistuneet ja kasvaneet sen jälkeen, kun lopetin kalliiden kampaamoshampoiden käytön ja siirryin luonnontuotteisiin. Samoin jätin hiusten föönaamisen kuumapuhalluksella ja hiuslakan käytön. Ja toki hyvä ravintokin on vaikuttanut hiusten kuntoon positiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Annukka :)

   kiva kuulla kuinka sinä olet snnut hiuksesi parempaan kuntoon. Itse olen vielä koukussa kampaamotuoteisiin. Nyt tuo hiuksiin jätettävä hoitosuihke on ensimmäisiä todellisia ekocertifioituja hiustuotteita minulla.

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig