Muotibrunssiterkut ja kivoja uutisia Doppwomanilta!


Iloiset muotibrunssiterkut lauantailta. Meillä oli todella lämminhenkinen ja kiva brunssitapahtuma. Mikä upeinta vaasalaiset ovat löytäneet tapahtuman. Tänään tyylikkäitä juhlavaatteita ja naisellisia vaihtoehtoja arkeen Doppista. Meinasin kirjoittaa tuohon vielä Doppwomanista vaikka Katarina on uudistanut liikkeen nimen nyt isojen uudistusten alla Doppiksi. Katarinan blogi on edelleen Doppwoman.

Muotibrunssille Katarina oli valinnut teemaksi ruusut ja vaaleanpunaisen värin. Vietettiinhän perjantaina Roosanauha -päivää. Kukkakuosi on aina naisellisen kaunis. Emman yllä ollut roosanvärinen paljettimekko oli kaunis ja vielä kun hänellä oli sävy sävyyn tehnyt kauniit kynnet. Toimiva juhlakokonaisuus.Moni teistä tietääkin, että Dopp laajentaa ensi keväänä Helsinkiin. Aivan upeaa, eikö totta? Sitä ennen sinulla on jo mahdollisuus tutustua Doppin valikoimaan ja tavata Katarinan tulevana viikonloppuna I Love me -messuilla, Doppin messuosasto löytyy Muoti osastolta 6f129.

Sen lisäksi Katarina nousee Muodin I love me -messualueen Lounge lavalle stailamaan Anna-Liisa Tilusta perjantaina (21.10.) klo 11.00 teemalla;

"Miten vältän asukriisin"

Kerromme sinulle, miten vältät aamuisen asukriisin. Kerromme myös, minkätyyppiset vaatteet pukevat sinua. Esittelemme sinulle uuden liikkeemme, jonka avaamme Helsingin ydinkeskustaan. Meillä on arvontaa eli voit voittaa € 150 euron lahjakortin liikkeeseemme. Kaikille arvontaa osallistujille jaamme "godiebagin", jossa on ihania yllätystuotteita. Osastollamme on myös hyviä tarjouksia nimeomaan niistä tuotteista, jotka toimivasta vaatekaapista tulisi löytyä.

Eikö kuulosta todella mielenkiintoiselta. Ei hätää, jos et pääse paikalle ihan perjantaiaamuna. Olen paikalla nappaamassa hyvät pukeutumisvinkit tänne blogiin ja lisäksi tiedän myös Marjukan Fab Forty Something -blogista olevan paikalla. Messujen aikana kannattaa ehdottamasti piipahtaa Doppin osastolla tutustumassa niihin vaatekaapin tärkeisiin asusteisiin, joilla vältetään asukriisi.-tuulanneli


// Kuvien asukokonaisuudet DOPPwoman //
// Blogiyhteistyö * //12 kommenttia

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig