viikon parhaat räpsyt

Viikon inspiraatiokuva. Kauniita naisellisia vaatteita ja mukana himppusellinen vaaleanpunaista. Tähän aikaan vuodesta on inspiroivaa lueskella lehtiä ja kerätä ideoita pukeutumiseen. Blogeissakin on roppa kaupalla ideoita.


Viikon pakollinen aamupalakuva. Tällä hetkellä olen koukussa herkkumysliin ja tuoreisiin puolukoihin. Sunnuntaina sain pakasteeni täyteen minun lempparimarjasta eli puolukasta. Nyt on taas kiva miettiä mitä kaikkea kivaa puolukoista voi tehdä.


Viikon aamunäkymä. Piipahdin työjuttujen puitteissa Kalajoella, josta on muodostunut joka syksyinen matkakohde. Tällä kertaa en ehtinyt Hiekkasärkille kävelemään enkä kuvailemaan. Yhden kuvan nappasin nopeasti aamulla hotellihuoneen parvekkeelta. 
Viikon yömyssy. Nämä kuvat ovat todella harvinaisia minun instafeedissa. Harvinaiseksi sen tekee kellonaika, jolloin se on otetttu. Harvoin olen ylhäällä vielä puolen yön jälkeen ja vielä tämmöisen lasin ääressä. Viime viikolla otettiin alkustartti I Love Me -messuille. Itselläni jäi työkiireiden takia tilaisuus väliin. Joka tapauksessa valmistautumisen näihin messuihin alkaa, joka tarkoittaa aktivoitumista tämän blogin suhteen. Olen kohta puoli vuotta elänyt toiveessa, että ensi kuussa kiireet loppuvat ja sitten minulla on aikaa rakkaalle harrastukselle. No loppu vuosi ei lupaa mitään helpotusta, joten arkea täytyy vaan priorisoida.


Aurinkoista syysviikkoa kaikille!

-tuulanneli
3 kommenttia

  1. Aamupala näyttää hyvältä. I love me messuja odotan jo innolla.

    VastaaPoista
  2. Wau mikä aamupala :) Sinulla on kaikkea jännää tiedossa tuolla messuilla ja hei, mehän nähdään silloin myös...

    VastaaPoista
  3. Uuh, nyt tuli Kalajoki-kuvastasi iso ikävä <3!

    VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig