casual friday


Heippa kaikille! Siitä onkin vierähtänyt tovi, kun olen tehnyt postauksen teemalla "casual friday". Blogin alkutaipaleella tein säännöllisesti näitä perjantaipostauksia. Kesäisin olen vannoutunut farkkutyttö, joten päivittäinen pukeutuminen on rentoa ja nykyinen työpukeutuminenkin enemmän sporttista. En ole koskaan pukeutunut mitenkään virallisesti, vaan olen tykännyt aina rikkoa rajoja housutyttönä.

No mitäs pidätte bomberistani? Taas jouduin syömään sanani ja tässä sitä poseerataan bomberissa. Puolustuksena Vero Moda yllätti minut tällä jutulla. Tykästyin heti bomberin vähän erilaiseen pituuteen ja vihreä värinä on ihan Ok. Vaihteeksi kiva väri harmaiden sävyjen rinnalle. Usein sitä sokeutuu samantyyppisiin valintoihin, joten jonkun toisen valinta piristää pukeutumista ja tuo uusia tuulia vaatekaappiin. Nyt innolla mietin erilaisia asukokonaisuuksia tämän jakun ympärille. Mielenkiintoinen uusi jäsen on siis saapunut garderooppiin.


Aurinkoista syysviikonloppua murut!

-tuulanneliBomber//Vero Moda (*saatu blogin kautta / I Love me -messut), jeans//massimo dutti, shoes//Ecco
6 kommenttia

 1. Pituutensa ansiosta bomber on kiva poikkeus yleisestä linjasta. Mielenkiinnolla odotan asuja sen merkeissä. Leppoisaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :) joo tästä takista taisi tulla yllättäjä!

   Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 2. Casual Friday, hauskaa! Tuntuu, että toteutan sitä myös. Minulla oli kesällä jo kukkabomberi ja just hiplasin kaupassa tuollaista pitkää mallia. Sinne nyt kuitenkin jäi. Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiina:)

   nämä eri teeman ympärillä olevat postaukset ovat ovat kivaa vaihtelua. Mielenkiinnolla odotan postauksia.

   Aurinkoista syysviikkoa :)

   Poista
 3. Hei, hiukset-kiinni-look sopii sulle upeasti👌🏻😊-- Tanja

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig