viikon parhaat räpsytPitkästä aikaa menneen viikon parhaita räpsyjä. Viikon suosituin postaus oli ehdottamasti syksyn eka näytöspostaus yhdessä Karisman kanssa. Syksy inspiroi todella paljon tätä bloggaria pukeutumisen saralla. 

Viikon paras hankinta on ollut Cosin jakku, jota itse kutsun aikuisen naisen bomberiksi. Olen kokeillut bombereita mutta en ole lämmennyt niille. Tähän varmasti vaikuttaa se, että olen jo yhden bomberikauden käynyt läpi aikoinaan. Tässä Cosin jakussa on suora helma, joka istuu minun vartalolle paremmin. Raitapaita on löytö Uterqüen nettikaupasta. Asukuvia tulossa myöhemmin.Viikon tärkeät asusteet ja kesän tehokkain hiustuote. Pieni tehokas iD Mé Massive Powder on hurmannut minut täydellisesti. Kätevä purkki kuljettaa mukana ja todellinen hiustyvin kohottoja!Viikon paras piirakka syntyi muropohjaan yhdessä tuoreiden punaisten viinimarjojen kanssa. Todella raikas yhdistelmä esimerkiksi jäätelön, vaniljakastikkeen ja jopa maustamattoman jogurtin kanssa.


Viikon mielenkiintoisin projekti liittyi Suomen kaunein sormus - äänestykseen. Tässä olemme aloittamassa raatityöskentelyä, jossa valitsimme 10 sormusta yleisöäänestykseen. Lokakuussa lisää juttua valituista upeista sormuksista.


Viikon urheilullisin päivä kului golfin ja jääkiekon merkeissä. Siitä olikin vierähtänyt pikkasen aikaa kun olen ollut jäähallilla. Aikoinaan poikien kanssa tuli vietettyä paljon aikaa siellä.Suloista ja aurinkoista viikonloppua murut!

-tuulanneli

6 kommenttia

 1. Tuo bomber-takki näyttää suloiselta ja eikös sinulla ollut tuo päällä kun tavattiin :) Cos vaatteet ovat niin tyylikkäitä. Vaatekaupoissa on tällä hetkellä todella paljon ihanuuksia - pitäisi vaan ehtiä sinne sovittelemaan.
  Marjapiirakkaan täälläkin tehty useamman kerran. Hyvää viikonloppua ihanuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Marjo, kyllä muistit aivan oikein :) me kuvattiin jakku silloin Helsingisä.
   Cosin vaatteet ovat todella ajattomia!

   Kivaa viikkoa sinulle ihanuus!

   Poista
 2. Olipa kivoja räpsyjä. Tuota sormushommaa odotan jo. Kiva nähdä millaisia sormuksia pääsee äänestämään.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoa Outi :) mielenkiintoisia sormuksia on tulossa äänestykseen!

   Poista
 3. Tuohon valintaraatiin olisi ollut mukava päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli mielenkiintoinen kokoonpano; Designmuseon johtaja, Kultaseppienliiton tj, Häätlehden vetäjä ja Messukeskuksen organisaatiosta Antti ja minä VIP-bloggaajana. Upeaa, että tyylitajuani ja ammattitaitoani arvostetaan!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig