Kiitos heinäkuuHeinäkuu oli todella poikkeuksellinen ja postauksia tuli tehtyä tasan kuusi kappaletta. Vietin ihan tarkoituksella somelomaa, joka tuntuu vaan jatkuvan ja jatkuvan. Suomen kesä on niin lyhyt, että haluan viettää illat ulkoillen golfviheriöillä. Sisäinen kilpailuviettini on taas päässyt vauhtiin ja viime viikonlopulla minulla oli kolmen golfkisan putki vaihtelevalla menestyksellä. 

Heinäkuun kollaasin valitsin kivoja yksityiskohtia Seinäjoen asuntomessuilta, jotka ovat jakaneet mielipiteitä täällä blogeissa. Itse tykkäsin näin sisustamisen amatöörinä messuista. Mustavalkoisuus ja tylsä harmaa puhuttelivat minua. Kuukauden suosituin postaus liittyi arjen pieniin onnenhetkiin. Loppujen lopuksi onni löytyy ihan tavallisista asioista. 

Nyt käännetään uusi sivu elokuulle. Olen jo tehnyt uusia hankintoja syksylle. Nyt vain pitäisi löytää aikaa kuvaamiselle. Uuden tuttavuuden Uterqüen ihanuudet odottavat esille pääsyä. Oletko sinä tutustunut heidän mielettömään nettikauppaan?


  -tuulanneli
6 kommenttia

 1. Kesästä pitääkin nauttia - ja hyvällä omallatunnolla; kyllä näitä blogijuttuja taas ehtii sitten tehdä, kun tulevat ne kelit, jolloin ei ulos tee mieli nenäänsä pistää;)
  Ja voihan minkä kaupan heitit - oli ennestään ihan vieras, mutta pikaisellakin selauksella sieltä olisi löytynyt vaikka mitä minunkin makuuni.
  Ihanaa elokuuta sinulle, Tuula <3

  VastaaPoista
 2. Pieni blogi- ja sometauko on varmasti tehnyt hyvää, irtiotto asiasta kuin asiasta on rentouttavaa ja antaa puhtia jatkaa uusin innoin. Oikein mukavaa elokuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Tauko tekee terää ja heinäkuu näyttää olleen Kaunis!

  VastaaPoista
 4. Kauniin tyylikäs heinäkuun kollaasisi <3
  Ihailen tyyliäsi ja valokuvien kerrontaa. On taito kertoa jopa yhdellä kuvalla kaikki oleellinen. Arvostan.

  Kaunista elokuuta!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig