bloggari löylyssä

Heipparallaa murut! Piipahdin isolla kirkolla ja tietenkin minun piti käydä kurkkaamassa paljon puhuttu Löyly. Aamulla junassa laitoin ex tempore viestiä ihanalle bloggarikamulleni Marjolle ja niin me treffattiin lounaan merkeissä.

Aika mielenkiintoinen paikka ja varsinkin aurinkoisella säällä varmasti kiva paikka viettää aikaa. Kuuluisien taustavoimien vetämä ravintola keskellä telakka-aluetta toimii ehkä Helsingissä mutta muualla tämän tyyppinen projekti olisi jo tuhoon tuomittu. Tuossa yläkuvassa näkyy muuten taka-alalla Harkimoiden kuuluisa proomuhanke.


Aamupäivän vietin mielenkiintoisen projektin parissa. Olin esiraadissa valitsemassa "Suomen kaunein sormus" - äänestykseen sormuksia. Meidän esiraadin valitsemat 10 sormusta tulevat yleisöäänestykseen lokakuussa. Todella mielenkiintoisia yhdistelmiä ja designiä sekä upeaa suomalaista käsityötä. Tulen esittelemään tarkemmin näitä töitä lokakuun aikana blogissani. 

Kiitos Marjolle vielä todella inspiroivasta luonashetkestä ja näistä asukuvista. Kannattaa käydä tutustumassa Marjon kivaa blogiin (klik), jossa matkustetaan kotimaassa ja ollaan ihanien kulttuurielämysten pauloissa. Värikäs ja elämänmyönteinen, vahvan aikuisen naisen blogi.


-tuulannelijacket// Cos, blouse// Uterqüe, pants // In Wear, shoes//Inuovo
14 kommenttia

 1. Millainen lounas Löylyssä oli? Olen kesän aikaa useamman kerran käynyt jääkahvilla tai viinillä, mutta ruoasta on tullut vähän huonoa palautetta, joten en ole syönyt siellä. Löylyssä tuli myös vuoden huonoin palvelukokemus yhdellä käyntikerralla, mutta ihan asiallista palvelu on muuten ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Lumo :)

   täytyy myöntää, että luonas oli ihan peruskauraa ;) Ulkoiset puitteet ovat ihan makeet mutta kuten kirjoitin, että Hesassa tämä konsepti menestyy mutta.... Minua häiritsi pieni epäsiisteys! No ainakin tämä paikka on testattu.

   Poista
 2. Kiva asu ja kivalta näyttää Löyly!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika :) ulkoiset puitteet ovat kunnossa mutta mielestäni ruokapuolella on parannettavaa!

   Poista
 3. Kiva paikka tuo Löyly ja seurakin on ollut erinomaista <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuulanneli ihanasta iltapäivästä ja juttutuokiosta :) Kyllä meillä maailma taas parani ihan huikeasti ja salaatti maistui. Sielunsisko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo aivan ihanasta iltapäivästä! Tälläiset ex tempore jutut ovat aina parasta! Taas on virtaa ja intoa tähän bloggaamiseen!

   Aurinkoista viikonloppua ihanuus :)

   Poista
 5. Sinulla on ollut mielenkiintoinen päivä!
  Suomen kaunein sormus, kuulostaa jännittävältä projektilta.
  Löyly, lounas ja Marjo - kivassa paikassa ja kivassa seurassa. Olisinpa saanut olla kanssanne mukana lounaalla, te ihanat naiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tuula :)

   Tuo sormusraati oli todella mielenkiintoinen ja minulla oli kivat kanssaraatilaiset! Oman alansa huippuja! Teenkin juttua sitten myöhemmin, kun meidän loppukilpailijat julkistetaan yleisölle.

   Poista
 6. Löyly on vielä testaamatta, sillä edes Helsinkiin asti en ole tänä kesänä ehtinyt - paitsi ohi ajaen;)
  Sormusprojekti kuulostaa hienolta - ja mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä Löyly on ollut nyt todella paljon julkisuudessa ja onneksi Marjo oli kaupungissa niin pääsimme testaamaan tämän paikan.

   Sormusprojektista tulee juttua myöhemmin!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig