ne tärkeät yksityiskohdat


Rakastan yksityiskohtia ja asusteet ovat aina tärkeässa roolissa. Pienet asiat tekevät arjesta luksusta. Tämän kesän suosikkiasusteet ovat olleet Guccin aurinkolasit ja mustavalkoiset By Malene Birgerin puhelimen suojakuoret. I just love it!

Yksi tärkeimmistä asioista minulle ovat kuitenkin kynnet. Itse olen vannoutunut ranskalaisen manikyyrin ystävä. Rakastan tätä klassikkolakkausta. Luin tässä todella mielenkiintoisen artikkelin Glorian kotivuilta, kuinka maailman tunnetuin kynsityyli sai alkunsa. Näyttelijälegenda Marlene Dietrich suosi tätä tyyliä jo 1930-luvulla. Artikkelin mukaan kynsityyli syntyi tarpeesta säästää aikaa. Hollywoodin naisnäyttelijöiden asujen vaihdot ja niihin sopivat lakkaukset veivät elokuvatuotannossa liikaa aikaa. Luonnollinen lakkaus antoi kynsille huolitellun ilmeen ja sopi moneen asuun. Kynsityyliä alettiin nimittää ranskalaiseksi, koska nimi antaa vaikutelman tyylikkyydestä ja ajattomuudesta. 

Oma kynsilaatuni on niin heikko, joten minulla on ollut geelaus jo yli viisi vuotta. Vuosien varrelta ranskalaisesta manikyyristä on tullut tärkeä osa tyyliäni. Voisi sanoa vaikka sanoa tuulannelin tavaramerkki. Kauniit ja huolitellut kynnet huomataan aina. Millaiset ovat sinun lempparikynnet?


-tuulanneli


6 kommenttia

 1. Kauniisti hoidetut kynnet tekevät koko kädestä kauniin. Siistit ja lakatut ovat omat kynteni.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Tuollaisia kynsiä ihailen kyllä toisten käsissä, mutta itselleni ei tunnu omalta mikään tyyli, paitsi ihan lyhyeksi leikatut (kynsileikkurilla, ei saksilla tai viilalla) ilman kynsilakkaa. Joskus innostun kokeilemaan lakkausta, mutta päivän, parin päästä otan sen pois kun en osaa olla.

  VastaaPoista
 3. Itse en osaa olla samoilla lakkauksilla montaa päivää. Harvoin myöskään olen ilman lakkaa :) Ranskalainen manikyyri on siistin näköinen ja olenkin sitä tehnyt myös muilla väreillä kuin valkoisella.

  VastaaPoista
 4. Olen useamman kerran kiinnittänyt kuvissa huomiota sun kauniisiin kynsiin! Itse lakkaan kynsiä vaihtelevasti, useimmiten vaaleilla sävyillä. Joskus tulee kausia, jolloin tykkään käyttää tummia ja näyttäviä kynsilakkoja.

  VastaaPoista
 5. Vuosia sitten mullakin oli aina ranskalainen lakkaus. Nykyisin lakkaan itse, suosin lyhyitä kynsiä ja väreissä nudea.

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. Mun huomio kiinnittyy sun sun puhelimeen ja sen kuoriin, ihanat <3 Oon sitä mieltä et puhelin ansaitsee tyylikkäät suojakuoret, koska se on koko ajan esillä arjessa :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig