viikon 23 parhaat kuvaräpsyt

Heippa kaikki murut! Tänään vuorossa viikon parhaat räpsyt. Viikon traditionaalinen asukuva tällä kertaa Raippaluodon sillan kupeessa. Kävimme asukuvailemassa Marin kanssa. Tarkoituksemme oli mennä sillalle mutta kova tuuli laittoi suunnitelmat uusiksi. Viikon kivoin juttu ystävien kanssa oli piknik todella kovassa tuulessa. (Vaasassa tuulee aina!) Meillä juostiin Nice Run- tapahtuma viikko sitten ja päätimme tavata piknikin merkeissä. Harmi, että kesäkuussa vain sääolosuhteet ovat niin arvaamattomat. Joka tapauksessa kohotimme skumppalasit kesälle!


Viikon paras kakkutäyte syntyy sitruunatahnasta, liivatteesta ja kermavaahdosta. Olemme ihan koukussa sitruunaan kakuntäytteen aineosana. Viikon värikkäin kakkukoristelu oli pääosassa viikonlopun perhejuhlissa. Juhlistimme suvun terästädin kunnioitettavia vuosia, joita oli kertynyt mittariin 88.


Viikon kahvielämys syntyy yhdessä Fazerin Blend papukahvin kanssa. Tästä kahvisekoituksesta tuli kerta heitolla suosikki. Vivahteikas, makean marjainen maku vie mukaansa. Täydellinen makuelämys hitaisiin sunnuntaiaamuhin.


Viikon pakollinen aamiaiskuva ja mukana myös lisäenergian tuoja Bio-Qinon Q10 ubikinoni. Kirjoittelinkin tästä ihmeaineesta edellisessä postauksessani. Kävin juuri hankkimassa uuden paketin ja meidän energinen yhteiselo jatkuu. 

Aurinkoista viikkoa kaikille!

-tuulanneli10 kommenttia

 1. Ihanan värikkäitä kuvia ja mahtavia tapahtumia on viikkoon mahtunut.
  Kaunista tätäkin viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Lemon curdia olen tehnyt monet kerrat, viimeksi tein raparpericurdia kakun täytteeksi. Aurinkoista viikkoa tuulisesta Helsingistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä :) makean ja kirpeän yhdistelma! Miedän täytynee kanssa kokeilla tätä.

   Poista
 3. Monenlaista on tapahtunut viikon aikana.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Meillä on taas jotain yhteistä: tänään on tällä rouvalla vuorossa Nice Run. Ei taida olla ihan skumppakelit juoksun jälkeen ;)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Minna :) meillä oli kanssa tuulinen Nice run -tapahtuma ja sitten alkoi satamaan, joten piknik jäi vähän kesken. Olemme nyt naisten kanssa sopineet uuden ajan piknikille!

   Poista
 5. Ihanan värikkäitä kuvia! Sitruunatahna olikin hyvä vinkki, täytyy kokeilla sitä juhannusherkkuihin. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :) meillä tuli sitruunatahnasta kerralla suosikki, jota laitetaan vähän joka paikkaan!

   Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle myös!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig