Värikästä kehysmuotia Instrumentariumista


 // postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa //

Heippa, minulla oli mahdollisuus tutustua Instrumentariumin Solaris aurinkolasimallistoon sekä heidän Fuzion Step into the world -kehysmallistoon Blogger's Inspiration Day -tapahtumassa. Samalla sain jälleen tänne blogin puolelle upeita ammattilaisten ottamia kuvia. 

Fuzion Step -mallistosta ihastuin värikkäisiin mosaiikkikehyksiin, jotka olivat sopivan puhuttelevat mutta eivät liian räväkkäät. Fuzion on luova ja aikaansa edellä oleva kehysmallisto, jota myydään yksinoikeudella Instrumentariumissa. Tämän kehysmalliston inspiraationa ovat olleet eri puolilla maailmaa sijaitsevat luovasti koristellut julkiset portaat. Portaita käytetään usein symboloimaan siirtymistä yhdestä maailmasta toiseen. Tätä samaa ideaa oli käytetty loistavasti taustana näissä kuvissa, joissa henkii palanen tyyliä Rio de Janeiron räiskettä tai San Franciscon kepeyttä.


Toinen upea Instrumentariumiin rantautunut uutuus on Solaris aurinkolasien erikoisliike. Tämä konsepti toimii Instrun yhteydessä ja tarjoaa monipuolisen valikoiman aurinkolasibrändejä, kuten Gucci, Dior, Burberry ja Ray-Ban. Itse olin ihan pähkinöissä värillisistä peililaseista, jotka ovat lyöneet lopullisesti läpi tänä keväänä. Tämäkin bloggarin hankintalistalla on tänä kesänä peililasit. Näitä peililaseja löytyy jokaisen makuun ja muotoon sopivat. 

Oma suosikkini on ehdottomasti alakuvassa olevat Diorin Sideral -aurinkolasit. Nämä aurikolasit edustavat sulavaa naisellista tyyliikkyyttä, jossa roosa ja peili muodostavat toimivan liiton. Tottakai emme voi unohtaa ikuista Ray Ban Aviator -klassikkoa. Sporttista tyyliä parhaimmillaan! Mitkä ovat sinun suosikit?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada 25 %:n alennus kaikista silmälaseista ja aurinkolaseista Instrumentarimissa koodilla FUZION. 

Aurinkoista viikkoa!

-tuulanneli


// postauksen kuvat/ Julian Schröpel ja Sanni RiihimäkiKuvat: Instrumentarium4 kommenttia

 1. Nuo kehykset olivat ihania ja nyt harmittaa etten itsekin sovitellut niitä kuvan kera :) Sinulle sopivat värikkäät kehykset todella hyvin ja kun on vielä ruskettunut iho niin wau!

  VastaaPoista
 2. Vau, noi ylimmäiset on niin mageet. Voisin kuvitella itselläni.

  VastaaPoista
 3. Sanoin silloin ja nämä kuvat todistavat sen; osaat poseerata hienosti! Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 4. Ylimmät on aivan ihanat. Tuollaiset värikkäät pokat sopii sulle todella hyvin.
  Kivaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig