Fazer Cafe #125syytäjuhlaan
Hienoa Vaasa, Fazer Cafe Toripaviljonki on avattu Vaasan kauppatorin laidalla. Piipahdin tiistaiaamuna heidän tarjoamalla aamiaisella ja tämä kahvilakulttuuria rakastava esteetikko oli hurmattu! Fazer Cafessa on tarjolla suolaisia ja makeita makuelämyksiä meille vaasalaisille aamusta iltaan, seitsemänä päivänä viikossa. Itse olen todella iloinen viikonlopun aukioloajoista. Fazer tuo meille mannermaisen tuulahduksen ja ennen kaikkea oman panoksensa torin elävöittämiseen. 

Fazer Cafe aamaiaisella tykästyin todella paljon heidän suolaiseen jogurttiin ja samoin minun oli pakko herkutella heidän käsinleivotulla klassisella mallasleivällä. Kahvilan kaikki leivät tehdään heidän artesaani leipomossa. Erikoiskahvien ystävänä kokeilin Cafe Mochaan ja tietenkin halusin siihen extra-annoksen kermavaahtoa. Aamiaisen kruunasin Fazerin klassikolla, Menorca vadelmakakulla. Tätä klassikkokakkua kannattaa ehdottamasti maistaa! 

Kiitos Fazer Cafe Toripaviljonki ihanasta luxushetkestä tiistaiaamuun! Odotan innolla seuravaa kertaa, kun pääsen maistelemaan teidän herkkuvitriinien tuotteita!

  -tuulanneli


6 kommenttia

 1. Parempaan saumaan tämä vihje ei olisi voinut tulla. Ollaan runsaan viikon päästä yksi yö Vaasassa ja jos tiukka aikataulu antaa periksi, niin tuolla voitaisi poiketa. Hotellimme on torin laidalla, joten matka ei olisi pitkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kristiina :)

   Tervetuloa aurinkoiseen Vaasaan! Ilman muuta kannattaa poiketa Fazer Cafessa, se on ihan siinä Vaakunan vieressä. Terassille paitaa aurinko melkein koko päivän!

   Poista
 2. Ihana otsikko! Ihanat kuvat! Ihanat tuotteet! Tästä tulee kohta 125 x ihanaa :) Onnea Vaasan Fazer Café Toripaviljongille. Ja kiitos Tuulanneli, tuolla poikkean jos ja kun Vaasaan vie tie.
  Heleää Helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuula :) tätä postausta oli kiva tehdä!!! Paikka on hurmaava ja ne tuotteet ovat niin herkullisia!

   Aurinkoista loppuviikkoa Tuula <3

   Poista
 3. Tosi raikkaan näköinen kahvila! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä Fazerin klassiset herkut! Täydellinen Cafe!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig