Eucerin - sun sensitivity
Upeaa, aivan mieletön auringonpaiste on hellinyt meitä. Olen aina rakastanut aurinkoa ja halunnut tietynasteisen rusketuksen. Onneksi ikä on tuonut järkeä ja tänä päivänä en enää paistattele auringossa. Rakkaan harrastukseni myötä ihoni joutuu kuitenkin koetukselle kesäisin ja siksi tehokkaat aurinkovoiteet ovat minulle tärkeitä.

Oletko muuten miettinyt, kuinka ankara aurinko on meidän vaalealle iholle. Jopa 90 % ihon vanhenemisesta johtuu auringon UV-säteilystä, josta vielä suurin osa on niin sanottua UVA-säteilyä, joka läpaisee kaikki ihokerrokset. Varsinkin kasvot, kädet ja dekolteen alue altistuvat ihon muita alueita voimakkaammin UV-säteilylle. Käsi sydämelle, kuinka moni muistaa suojata normiarjessa kasvojaan ja varsinkin decolteen seutua aurinkoisena päivänä jo näin keväisin.
Sain kokeiltavaksi Eucerin sarjan uudet tehokkaat aurinkosuojatuotteet. Eucerin Sun Sensitivity Creme-Gel SK 50 -aurinkovoide tarjoaa todella korkean aurinkosuojan sekä tehokkaan suojan aurinkoallergioita vastaan. Tämä geelimäinen vedenkestävä voide ei sisällä emulgointiaineita, hajusteita eikä säilöntaaineita, joten se sopii erittäin hyvin herkälle iholle. Mielenkiintoinen tuote on korkealla suojakertoimella varustettu sävytetty aurinkovoide. Tästä Eucerin Tinted Sun Creme CC- voiteesta tuli heti suosikkini. Varsinkin näin keväisin aurinkosäteet ovat hyvin voimakkaat ja siksi kannattaa aloittaa hyvissä ajoin suojautuminen. Tämän sävyttävän päivävoiteen avulla ei suojautuminen unohdu jokapäiväisessä käytössä. 


Aurinkoisin terkuin


-tuulanneli
                       
// tuotteet saatu lehdistönäytteenä //

10 kommenttia

 1. Ihon suojaaminen on kyllä tärkeää. Minua mietityttää, että kuuluuko tuon CC-voiteen alle laittaa ensin tavallista kosteusvoidetta vaiko ei, osaatko neuvoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Piiuli :)

   Minä ainakin laitan seerumin ja kosteusvoiteen CC-voiteen alle :) Olen käyttänyt nyt koko kevään Eucerin CC-voiteita ja olen ollut tyytyväinen. Iho näyttää todella luonnolliselta mutta saa pienen sävyn pintaan!

   Poista
  2. Kiitokset tästä, minä taidan kokeilla myös! :)

   Poista
 2. Itsellä myös Eucerin aurinkotuotteet käytössä :)

  VastaaPoista
 3. Minulta löytyy Eucerin aurinkovoidetta, oli pakkauksessa, jonka voitin ennen joulua.
  Tämä oli hyvä muistutus, nyt se voide pitää ottaa sieltä pakkauksesta.
  Ja kiinnostava on myös tuo CC-voide, sitä pitää kokeilla.
  Kiitos aurinkoisesta postauksesta 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tuula :)

   Usein juuri näin keväisin se aurinkosuojaus unohtuu ja nyt talven jälkeen iho on vielä valoarka. Lisäksi näin keväisin myös aurinkosäteet ova todella voimakkaat!

   Poista
 4. En olekaan testannut vielä Eucerin sarjan aurinkovoiteita vaikka brändin
  muut tuotteet ovatkin olleet käytössä. Sitä niin helpolla unohtuu suojata
  kasvot auringolta täällä kotosuomessa, pitääkin lisätä aurinkosuojatuotteet
  heti ostoslistalle.

  Heleää helatorstaita ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Teija <3

   Tuo sävyttävä aurinkosuoja on minulle aina kiva juttu juuri arkeen. Olen nyt paljon ulkona ja ihoni päivettyy nopeasti. Lisäksi myös herkät poskest alkavat nopeasti punoittamaan!

   Aurinkoista loppuviikkoa sinulle myös ihanuus :)

   Poista
 5. Hyviä tuotteita löytyy juuri Eucerinilta. Olen niin vaalea ja auringolta pitää aina muistaa suojautua. En oikein rusketu, pisamia vain saan. Ja palan, jos unohdan ihoni suojata rasvoilla tai vaatteilla. CC-voidetta en ole kokeillut. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig