Villa Tremondo & Inuovo


Moikka kaikille ja kivaa ollaan taas perjantaissa. Tänään tutustutaan minullekin uuteen tuttavuuteen Invuovo -kenkämallistoon. Törmäsin tähän mielenkiintoiseen brändiin, kun kävin moikkaamassa Riittaa Villa Tremondolla. Tämän maahantuonti- ja agentuuriyrityksen edustamasta portfoliosta löytyy todella mielenkiintoisia ja laadukkaita naisten vaate- ja asustebrändejä. Omia suosikkejani ovat ruotsalainen lifestylebrändi Edblad, skandinaavista yksinkertaisuutta parhaimillaan edustava Second Female ja ihastuttavan bomeeheja tunikoita valmistava Ajlajk. Niin ja tottakai unohtamatta Stylesnob, Qui, Mos Mosh, Gustav, Joseph Ribkoff.....

Ihastuin tässä Invuovon mallistossa rentoon ulkomuotoon, ihanan pehmeisiin materiaaleihin ja mielettömän hyvän lestiin. Invuovo on eurooppalainen brändi, jonka takaa löytyy perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus kenkien valmistuksesta. Invuovo brändinä on perustettu vasta 2010, mutta yritys on toiminut alihankkijana monelle tunnetulle eurooppalaiselle kenkämerkille. Voin vain kuvitella kuinka keveät askeleet kesäkaduilla on  Eva -pohjaisilla sandaaleilla. Niin ja mikä onkaan kesäsandaalien klassikko? Strassikoristelluissa varvavälisandaaleissa ruskettuneet jalat näyttävät todella kauniilta. 

Lopuksi ihan muutama fiiliskuva Edbladin lifestylebrändin sisustustuotteista. Tästä ruotsalaisesta brändistä löydät sisustustuotteita, vaatteita ja asusteita. Heidän designfilosofiansa perustuu egologisuuteen ja kaikesta huokuu skandinaavisen kauniit, yksinkertaiset linjat. Tykkään!

-tuulanneli

5 kommenttia

 1. Ihania bling bling -kenkiä 💕

  VastaaPoista
 2. Oot mun kenkäguru :). Nytkin ihastuin noihin sandaaleihin ihan kympillä. Ja kimalteleviin "lenkkareihin". Uskon, että on todellakin hyviä jalkaan kaikki. Eikä silti näytä terveyskengiltä..

  Kepeitä askelia viikonloppuun <3

  VastaaPoista
 3. Olipas mageen näköisiä kenkiä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Noissa kengissä oli aivan upeat pohjat. Kovasti tykkäsin myös bambu-astioista.
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Ihailin juuri noita samoja kenkiä Villa Tremondon lehdistöpäivillä syksyllä. Juurikin nuo bling-bling sandaalit jäivät mieleen.....mä haluun noin!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig