Viikon 15 parhaat

Viime viikon parhaat nopeasti näin maanantaina.

Viikon paras asu oli jälleen ihan rentolook rakkaalla nahkatakilla. Keep it simple with the black turtleneck. Voiko yksinkertaisempaa juttua olla! Tässä kuussa en ole ehtinyt miettiä omia pukeutumisiani. Onneksi ihanat ystäväni järjestävät upeita näytöksiä, joita voin jakaa teidän kanssa täällä virtuaalisesti.

Knitwear // Busnel (Karisma Vaasa)Viikon paras postaus oli before the show mustavalkoteemalla. Tästä postauksesta tuli ehdottamasti myös yksi omista suosikeistani blogitaipaleellani. Mustavalkoisissa kuvissa on taikaa. Kivaa vaihtelua! Historiasta puheenollen minulle tuli viime viikolla 2-vuotta täyteen täällä blogistanissa. Niin se aika rientää. (Tällä kertaa siivutetaan tämä vuosipäivä  vähän matalalla profiililla.)

Viikon kauneimmat kukat kuvasin Karisman näytöksessä. Ihanan raikkaat ja keväiset tulppaanit. Keltainen on hyvän energian väri. Tykkään! Viikon coolein ilme on tässä. Elämä kannattaa ottaa rennosti. (Emil / Karisma Fashion & Coctail)

Viikon rauhallisin hetki yhdessä Karlensin ciderin kanssa. Anteeksi etikettivirhe mutta cider oli niin ihana nauttia skumppalasista. Tyyli ennen kaikkea!


Mukavaa uutta viikkoa murut!

-tuulanneli

15 kommenttia

 1. Mustavalkokuvat on tyylikkäitä. Ihanaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) olen joskus aikaisemminkin tehnyt muutaman mustavalkoisen postauksen, niissä on sitä jotain!

   Poista
 2. Vitsit noi tulppaanit näyttää hyvältä tollaisessa korkeassa vaasissa, pitäisi varmaan itsekin kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne isot maljakot ovat mielettömän upeat! Keltainen ei ihan ole minun lemppariväri kukissa mutta näissä tuo väri on kerta kaikkiaan upea!

   Poista
 3. Ai, että jotenkin tykkään näistä sinun "viikon parhaat" -postauksista. Siinä tulee käärittyä yksi viikko mukavalla tavalla pakettiin. Ja ihana viikkohan sinulla on hei jälleen ollut <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)

   näitä on kiva tehdä ja yleensä viikolla tulee valokuvia, jotka haluaa saada mukaan blogiin!

   Poista
 4. Iso peukku rentolookille! Erittäin hyvä kokonaisuus kaikkineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nyt on menossa todella tälläinen kausi! On niin paljon isoja juttuja menossa, että nyt mennään näin!

   Poista
 5. Onnea 2-vuotiaalle ja ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Belladonna :) aika vaan rientää niin nopeasti!

   Poista
 6. Tykkään näistä viikon parhaat - postauksistasi. Tähän postaukseen saa laitettua sellaisia irtonaisia kuvia, joilla ei muuten ehkä olisi käyttöä, niistä ei koostu tarina. Saanko joskus lainata ideaasi?
  Ja paljon onnea 2-vuotiaalle blogille ja sinulle ihanainen Tuulanneli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Tuula :)

   Täällä bllogistanissa on varmasti kaikki ideat ihan vapaasti lainattavissa. Oleppa hyvä vaan! Olen tainnut itekin saada idean tähän postaukseen jostain saman tyyppisestä. Tähän on todella kiva koota kuvia viikon varrelta. Itselläni on aina pieni kamera mukana niin kuvia tulee räpsittyä sieltä täältä. Tai nyt olen pari viikkoa istunut kirjojen kanssa aika tiiviisti, että kuvamateriaalia on syntynyt hitaasti. No eiköhän se tahti taas tästä kiihdy, kun opiskelukiireet helpottavat!

   Kivaa viikonjatkoa sinulle :)

   Poista
 7. Mustavalkoisessa on aina tunnelmaa. Ja siiderin voi totta kai nauttia samppanjalasista, sehän vain kohottaa tunnelmaa!

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig