Karisma Fashion & CoctailTervetuloa mukaan Karisma Vaasan upeaan näytökseen. Eilen saimme nauttia jälleen kauniiden vaatteiden linjoista ja varmalla ammattaidolla toteutetusta näytöksestä. Näissä tilanteissa aina pikkasen harmittaa tämä rajallinen tila täällä blogissa. Valokuvia on niin runsaasti.  Näytöksen upeat kampaukset olivat Artistican käsialaa. Näytöksen silmälasit ja aurinkolasit olivat Iris Optiikasta. Todella mielenkiintoisia kehysuutuuksia!

Postauksen ensimmäisissä kuvissa ikiklassikko Busnel. Oma suosikkini on aina varma valinta; beigevärinen Viktoria jakku. Mustavalkoraidallinen FilippaK:n jakku hurmaa raikkaudellaan niin mustan kuin valkoisen alaosan kanssa.
Tämän sesongin yksi kauneimmista mekoista ja kuoseista on varmasti yläkuvan JLindebergin lintukuosi. Tykkään! Samoin alakuvissa oleva By Malene Birgerin graafinen kuosi hurmasi eiliset näytösasiakkaat täysin. Jälleen kerran Malene on onnistunut kuoseissaan. Näytöksen finaali oli itseoikeutetusti By Malene Birgerin. Yksinkertaisen kaunista, naisellista sknadinaavista designia.

Kiitos ihanasta illasta Carola ja Hilkka! 

-tuulanneli


Kuvien upeat asukokonaisuudet // Karisma Vaasa


3 kommenttia

 1. Olipas tyylikkäitä asuja. Miten voi olla niin, että kaikki takit oli noin hyvännäköisiä?
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula, niin ihania kuvia jälleen! Ihanaa sunnuntaita ❤ kram!

  VastaaPoista
 3. Kannatti odottaa näitä kuvia, loistavia ovat! Oi, pääsispä itse joskus tuollaiseen tilaisuuteen :)

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig