torstain inspiraatiot


Moikka kaikille! Eksyin tänään Massimo Dutin sivuille. Eipä tässä paljoa sanoja tarvita. Näissä on vaan sitä jotain, vaikka linjat ovat todella yksinkertaiset, sehän se juttu on! 

Ihanaa, nyt rauhoitutaan kiireisen viikon jälkeen. Tiedossa ihan kivaa yhdessöoloa oman murun kanssa. Ollaan tässä katsottu ja naurettu ihan mieletöntä katastrofikokkiohjelmaa. huh huh!!!! Enpä taidakaan olla niin huono kokki. Kyllä minä sentään osaan tehdä perunamuusin ;)

Tästä se viikonloppu lähtee liikkeelle.


      -tuulanneli


//kuvakollaasin kuvat Massimo Dutti //

6 kommenttia

 1. Oikein rentouttavaa pääsiäistä teille! :)

  VastaaPoista
 2. Massimo Dutti on kyllä ihana, sieltä löytyy kivoja, kohtuu hintaisia vaatteita, viime kesänä Budapestissa tuli tutustuttua ensi kertaa heidän valikoimiinsa. Tuo katastrofikokki oli melkoisen hauska, meilläkin naurettiin ja esikoinenkin totesi (19-vee), ettei hän taidakaan ihan tumpelo olla :D. Hyvää pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 3. Oi tuo valkoinen lyhyt hame. ah!

  VastaaPoista
 4. Viime viikolla juuri Tukholmassa poikkesin Massimo Duttilla, pari kivaa paitaa tarttui mukaan. Laukkuvalikoima ei juuri nyt tarjonnut minulle mitään, mikä oli vähän harmi, kun olin niin asennoitunut ostamaan jälleen yhden laukun sieltä. Mutta aivan ihanan pehmeitä biker-nahkatakkeja siellä oli, vähän jäi kaivelemaan...

  Yksinkertaisuus on vaan niin kaunista <3

  Ihanaa pääsiäistä sinulle Tuula <3

  VastaaPoista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig