Pariisin tunnelmaa StockmannillaTorstaina kävin ihastelemassa pariisilaisia tunnelmia Stockmannilla. Todella kiva aloitus meidän viikonlopulle isolla kirkolla. Koko Stocka on koristeltu upeasti pariisilaisen elämäntyyliin. "Pariisilaisuus on asennetta, josta huokuu huolettomuus ja itsevarmuus, mutta samalla klassinen tyylikkyys." Näihin concept manager Linda Koskisen sanoihin on helppo yhtyä. 

Monipuolisessa näytöksessä omaksi suosikeiksi nousivat aina klassiset raitakuosit ja pienet värikkäät laukut antoivat asukokonaisuuksille kivasti särmää. Niin ja tottakai ne leveälahkeiset huosut ovat nyt hankintalistan MUST juttu!


Inspiroivaa viikonloppua!

-tuulanneli
16 kommenttia

 1. Oliko kiva reissu? Varmaan aika mukava juttu toi Stockmannilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johanna :)

   Todella kiva reissu ja upeaa olla mukana Stockan näytöksessä as a guest ;) Nämä ovat aina kivoja juttuja!
   Tässä sunnuntaiaamuna vastailen ja olemme lähdössä messukeskukseen. Eilen pidin somettoman päivän ja pidimme hauskaa ihan kahdestaan ilman mitään kuvaamisia!

   Poista
 2. No mutta.. siellähän on lähdetty reissuun. Kivaa! Vitsi, kun noita pressitiedotteita ja kutsuja pääkaupunkiseudun happeninkeihin tippuu sähköpostiin, mietin aina että olis kiva joskus lähteä ja sit en koskaan lähdekään. Pitäis vaan repästä.

  Pitäkäähän hauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sannis :)

   Ei muutakuin repäiset ja lähdet vaan tutustumaan tähän pääkaupunkiseudun huminaan! NÄmä kekkerit on kivoja, koska sinä tutustut toisiin bloggareihin ja saat kivoja kontakteja itsellesi! Minulla sattui tähän viikonloppuun muutama juttu yhtäaikaa ja silloin ei kannata jäädä rannalle.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää muoti ja näytös näin kuvien välityksellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!

   Näytös oli todella monipuolinen ja tässä vain ihan pieni murto-osa näytöksestä!

   Poista
 4. WAU....onpas tyylikkäitä raitakuoseja tänä keväänä. Muistin juuri, että minulla on tuollainen mustavalkoinen sukkapuku kaappien kätköissä. Täytyypä kaivella esille! Ja väri muutenkin kevääseen ja aurinoon. Kyllä Stockmann osaa järjestää hyvän näytöksen Pariisi teemalla. Ihana tuo koira, joka on ollut mukana näytöksessä. Mukavaa viikonloppua ja messuilua Tuulanneli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Marjo :)

   Tuo koira oli kiva yksityiskohta näytöksessä. Raidat olivat todella raikkaita ja minun huomio kiinnittyi pieniin värikkäisiin laukkuihin. Niin ja ne kengät!!! Aivan mielettömän kauniita naisellisia kenkiä.

   Kivaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 5. Kiitos hyvästä katsauksesta. Itse en ihan heti leveälahkeisia hanki, minusta ne näyttävät pälläni lihottavilta. Raitakuosit ovat kyllä mieleeni ja kirkkaat väritkin näyttivät upeilta. Pakko sanoa, että tuo koira on kuin meidän Bea, joten iso sydän sille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kati :)

   Olen nyt hankkinut ne leveälahkeiset housut, joten katsotaan nyt miltä ne näyttävät. Kyllähän ne vaativat vähän tottumista ja tässä vielä itsekin mietin, että ovatko ne oikeat vai ei?

   Koira oli todella söpö ja niin rauhallinen! Kivaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 6. Minulle tuntematon Pariisi ja täydellisen tuttu joka nurkan koluttu Stockmann, ihanaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ❤

   Pariisi on todella ihana kaupunki ! ja niin on myös Stocka.

   Poista
 7. Todella ihanat kuvat ja mahtavat asut näytöksestä! Raita ja kesä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina :)

   Raita kuuluu ehdottamasti kesään! Itsekin kaivelen tässä raitoja esille!

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig