keskiviikon kuulumiset
Heippa kaikille! Mitäpä sinun päivään kuuluu? Itselleni kuuluu ihan hyvään kaiken kiireen keskellä. Nautin tästä pikkuisesta stressistä, joka pukkaa päälle. Saat ihmeen paljon aikaa, kun on pieni paine päällä. Toisaalta olen kantanut muutaman viikon todella huonoa omaatuntoa, kun en ole ehtinyt kommentoimaan kaikkia kivoja blogeja, joita olen kiireessä lukenut. Tänäänkin törmäsin taas moneen hyvään postaukseen, jotka käsittelivät minulle niin rakasta hyvinvointiteemaa.
Kotonasi Blogin Annukka kirjoitti todella kivan postauksen (klik) kehonkoostumusmittauksesta. Me liian usein tuijotamme vain vaakalukemia ja laihdutamme ja laihdutamme. Näännytämme itsemme laihoiksi. Mitä tapahtuu kropallemme varsinkin näin varttuneemmalla iällä? Meille tärkeä lihaskunto rapistuu. Annukka kirjoittaa osuvasti laihoista läskeistä. Olemme sutjakassa kunnossa mutta rasvaprosentti on korkea ja lihaskunto surkea. Jokainen tietää, että yhtälöstä ei seuraa hyvää iän karttuessa. Parempi olla vähän pyöreämpi kuin kärvistellä ja olla huonolla tuulella. Lihaskunnosta huolehtiminen on todella tärkeää mitä enemmän sitä ikää tulee. Jos kiinnostuit, niin käyppä lukemassa Annukan postaus!
Lopuksi vielä ihan muutama sana kuvien asukokonaisuudesta. Arvaapas mistä löysin tämän FilippaK:n neuletakin? No omassa vaatekaapissa ollaan shoppailtu. Filippan puuvillaneuletakkien laatu on kyllä uskomaton. Tämä neule on jo muutaman vuoden takaa ja aikoinaan pidin tätä ahkerasti. Neule on vieläkin kuin uusi. Hyvä vaihtoehto nyt tähän lopputalveen kun odotellaan kevättä. 

Mukavaa viikonjatkoa kaikille! 

                                -tuulanneliknitwear//FilippaK, scarf//Acne Studios, jeans//H&M, shoes//Björn Borg, sunnies//Ray Ban
6 kommenttia

 1. Onpa hyvän värinen neuletakki ja ihanat nuo sinun nilkkurit myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :)

   Itsekin piristyin vaihteeksi ruskeasta väristä!

   Kivaa viikkoa sinulle ihanuus!

   Poista
 2. Välillä siellä omassa vaatekaapissa on hyvä shoppailla! Syksyllä löysin ruskeat saappaat vintistä, en ollut käyttänyt niitä useaan vuoteen ja olin jo unohtanut ne, olivatkin ihan loistavat ja tänä talvena ne ovat päässeet ahkeraan käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oma vaatekaappi on todellakin aikamoinen aarreaitta :) Olen myynyt ja kierrättänyt todella monta juttua
   mutta vieläkin sitä tavaraa löytyy!

   Mukavaa viikkoa sinulle :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos muru :)

   on tämä muutaman kerran ollut jo menossa bloggarikirppikselle mutta en minä raaski FilippaK myydä ;)

   inspiroivaa viikkoa sinulle :)

   Poista

Koska te lukijat ja vuorovaikutus teidän kanssa on bloggaamisen
mukavampia puolia, kommentoi ja esitä kysymyksiä.

Otan ilomielin vastaan palautetta.

Professional Blog Designs by pipdig